|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Salonik prasowy - Kolporter, Ruch, InMedio itd
Hej!
![]() Są tu jakieś dziewczyny pracujące w saloniku prasowym? ![]() ![]() Piszcie gdzie pracujecie ![]()
"don't worry about a thing 'cause every little thing gonna be all right" ![]() "Nobody can tell you what tomorrow brings so live your life today" ![]() Edytowane przez holly-dolly Czas edycji: 2015-03-25 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bad-Boy
|
![]()
ja pracowałem
---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- piszcie ile zarabiacie na lewo i na prawo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Salonik prasowy - Kolporter, Ruch, InMedio itd
ale obszerna wypowiedź, nie mogę wyjść z podziwu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Rownież jestem zaskoczona. Ilością wypowiedzi takze
![]()
![]() |
#5 |
Bad-Boy
|
![]()
To dobrze że jesteście pod wrażeniem bo jak na razie ja jestem tym który odpisał, więc zrobiłem więcej niż pozostali. Obszerność jest odpowiednia bo już nie pracuję poza tym pytanie było do dziewczyn jeżeli mnie pamięć nie myli. Nie wiadomo, czy kto inny jeszcze w ogóle pracuje.
Co chcecie wiedzieć ?- pytać. holly rozwiniesz swoją wypowiedź i dlaczego chcesz znać opinie o KOL? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pracuję w saloniku prasowym "Świat Prasy"
![]() Praca lekka, choć to zależy od dnia, raz cały dzień luz, a innym razem nie ma kiedy usiąść by coś zjeść. Zarobki przeciętne, ale jak na taką pracę to myślę, że nie ma co narzekać, bo kelnerka za te same pieniądze się nabiega i namęczy o wiele bardziej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.