|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jaką fryzurę mam wybrać?
Chciałabym zrobić cos z włosami, ale nie chce iśc do fryzjera bez żadnej koncepcji! Mam włosy raczej proste, troszkę za ramiona, koloru jasny brąz, dosyć zniszczone przez rozjaśnianie. Myślałam nad tym, żeby je skrócić tak do ramion i postrzępić końcówki, ale nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie. Doradźcie co można by zrobić. Może także wartoby pomyśleć nad grzywką? Chcę aby nowa fryzura była ładna, prosta i niewymagają długiego modelowania!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Jaką fryzurę mam wybrać?
Witaj.Jesli masz bardzo zniszczone wlosy to powinnas je podciac zeby odzyly i uzywac maseczki na glowe ale na ten temat to masz bardzo duzo na forumie.Powinnas lekko wycieniowac na calych wlosach i grzyweczke na bok.A co do kolorku to ten co teraz masz nie pasuje do Twojej karnacij jest za ciemny,moim zdaniem,Powinnas doradzic sie fryzjera zeby dopasowal kolor do Twojej karnacij,ciemny blad z refleksami.Dodaje kilka fotek.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z poprzedniczką jesli chodzi o obcięcie i wycieniowanie a to kilka moich propozycji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z dziewczynami - zdecydowanie powinnaś je podciąć, poniewąż zniszczonych włosów i tak nie nareperujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.