|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak wywinąć włosy na zewnątrz
Mam półdługie włosy. Naturalnie wywijają mi się leciutko na zewnątrz bez specjalnych zabiegów, co wygląda dosyć marnie. Mam pytanie jak krok po kroku po umyciu je układać by to wyglądało mniej więcej tak:
http://fryzury.sekrety-urody.net/gal...ryzury(14).jpg Znaczy jak wywinąć dokładnie te włosy tak na zewnątrz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak wywinąć włosy na zewnątrz
wcale nie musisz ich nawijać przed snem ( co oczywiście można robić, ale dużo w tym roboty) rano - możesz mieć suche włosy - po prostu zwilżasz wodą te końcówki ( ale radze zwilżyć dłuższy odcinek włosów - będzie naturalniej wyglądało ) które chcesz zakręcić - i na okrągłej suszarce nawijasz tak jakby loka tylko na taki styl jak chcesz - pod lekkim ukosem ku górze i psikach na końcu lakierem do włosów - tadam - bardzo prostu sposób sama tak sobie kiedyś robiłam - ale miałam długie włosy, a teraz mam do szyi więc przestałam
![]() ![]() Edytowane przez martina1319 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak wywinąć włosy na zewnątrz
Mozna wywinac prostownica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.