|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problemy w związku - zazdrość
Postaram się napisac to zwięźle ale nie wiem na ile mi to wyjdzie. Mam chlopaka od prawie 4 lat a wlasciwie juz nie mam bo zostawil mnie 2 dni temu. Problemem miedzy nami byla zazdrosc.
Zaczelo sie po kilku miesiacach bycia ze soba. Przezylismy razem pierwszy raz, po czym on mi powiedzial ze nie bylam jego pierwsza. Pozniej sie z tego wycofal i powiedział ze jestem pierwszą. Po tym sie zepsulo. Zaczelam byc zazdrosna i on tez. Ja sie denerwowalam i wychodzilam pic z facetami przez to. Zaczelismy sie nawzajem osądzać o zdrady. Powazniej zaczelo sie robic jak znalazlam kiedys na jego gg rozmowe z jedna dziewczyna ktora zachecala go do seksu. On powiedział ze robil sobie zarty z kolegą , ale ja mu nie wierzylam! Ta dziewczyna napisala mi pozniej ze on mnie z nia zdradzil. Przestalam mu ufać , i też nie bylam pozniej święta , zaczelam tez pisac z facetami zeby sie zemscic i udalo sie. Ale on tez stracil do mnie zaufanie. Bylo jeszcze kilka sytuacji, pisali do mnie jacys anonimowi ludzie i mowili ze on mnie zdradza. Napisala tez dziewczyna i powiedziała ze byl ze mna i jednoczesnie z nia ale to konto bylo falszywe i nie wiem kto to naprawde byl. Balam sie mu zaufac poniewaz zostalam skrzywdzona w przeszłości i on o tym wie ale nic sobie z tego nie robi. Z jednej strony kiedy jesteśmy sami jest czuły kochany idealny, kiedy rozjezdzamy sie do swoich domow to piszemy tylko ze soba sms. Wtedy sie zaczyna. Piszemy i nagle sie kontakt urywa. On znika nie pisze kilka godzin, ja sie martwie nie wiem co sie z nim dzieje. Przestalam spotykac sie z facetami bo chciałam to naprawic ale on przestal sie starać. Potrafi wyjść kiedy piszemy i nawet sie nie pożegnać , znika bez słowa. Czesto nie wiem co robi z kim i gdzie. 3 dni temu poklocilismy sie przez jakas dziewczyne ktora dodal do znajomych na facebooku. Później przestal sie odzywac, wyszedl i nie bylo go cala noc, dowiedzialam sie ze pil ze znajomymi w tym z jakąś dziewczyną. Na drugi dzien bylo to samo. Pozniej ze mna zerwal i powiedział ze ma dosc mojej zazdrosci. On uwaza ze to jest normalne ze sobie wychodzi ciagle i pije z dziewczynami a do mnie sie nie odzywa. Natomiast mi zabrania spotykac sie z facetami i obraza sie o kazde wyjście. On uwaza ze nie zrobi nic zlego a ja wyjde np. Na rower i go zdradze.... Ja wtedy wychodze z siebie. Przesladuja mnie mysli co on robi z tymi dziewczynami jak sie do mnie nie odzywa. Psychika mi juz siadla. On zamiast porozmawiac to ciagle ucieka. Niby mnie kocha ale nie potrafi porozmawiac. On caly czas mnie obwinia o to wszystko i ze to ja jestem ta glupia. Kiedy zaczynam temat to on czyta wiadomosci i nie odpisuje. A jak odpisze to tylko : zastanow sie nad soba, to twoja wina, wszystko rozwalasz, a na końcu : spier***aj. Co z tym zrobic? Kochamy sie ale ta zazdrosc nas niszczy. Nie chce go tracic. Planuje z nim przyszlosc. Ale nie potrafie zaufac, przez te mysli ze on mnie zdradza... Siada mi psychika. Pomozcie. ![]() Edytowane przez cry111 Czas edycji: 2015-04-06 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Problemy w związku - zazdrość
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chciałabym z nim porozmawiać na spokojnie, żeby mnie zrozumial dlaczego jestem zazdrosna. Ale ja pisze a on nie odpisuje. Zaczynam wysylac mu bez przerwy wiadomości zeby zwrócić na siebie uwage zeby mi odpisal a on zamiast pogadac to jeszcze bardziej sie wscieka i mnie olewa. Nie wiem co mam robic. Zalezy mi na nim i go kocham ale on napisal mi wczoraj ze nie wie czy mnie jeszcze kocha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie wiem. Tak mi namieszal w glowie ze nie wiem czego on chce. Z jednej strony jest kochany a z drugiej robi takie rzeczy. Czego on ode mnie chce... Nie mam pojęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ReklaMO(D)żerca.
|
wasz związek nie ma prawa bytu. Meczycie się wzajemnie od pierwszej głupiej akcji, która odwaliliscie. Ciesz się, że nie odpisuje. Jeśli dorosniesz i zaczniesz się normalnie zachowywać masz szansę na zbudowanie normalnej relacji z kimś innym.
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-04-06 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może skończcie pić, bo Wam chyba szkodzi
![]()
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie tak bym zrobiła. Nigdy więcej nie chciałabym rozmawiać z kimś kto mówi do mnie spier***aj. Zero szacunku z Twojej strony i z jego strony do Waszego związku. Nie uda Wam się zbudować szczęśliwego związku. Przestań marnować sobie z nim życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ten związek dawno się wyczerpał. Daj sobie czas i sama dojdziesz do takiego wniosku. Jeśli dodatkowo koleś tak Cię traktuje odpusc.
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze, jeśli koleś pisze do Ciebie spierd* to tak zrób, bo jakby miał do Ciebie szacunek to nawet w złości by się tal nie odezwał. Po drugie od samego początku było nie tak bo zaczęliście związek od kłamstwa. Tobie na nim zależało, ale zamiast wybaczyć chciałaś się odegrać i tak się odgrywacie na sobie przez 4 lata. Nie na tym polega miłość i związek z drugą osobą. Skoro cały czas jest źle to raczej lepiej nie będzie. Dla was obojga będzie lepiej jak się rozstaniecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.