|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ważne - nieregularny okres
Mam często okres i trwa on aż 6 dni teraz dostałam po 17 dniach zamiast po 28 (jak mają przeciętnie kobiety) Jest to dla mnie uciążliwe i kosztowne. Co zrobić?
Co to jest miłość Doprawdy nie wiem Chcę być kochana Chcę kochać Ciebie Kiedy jestem z Tobą Wiatr użycza mi swych westchnień Gdy jestem przy Tobie To czuję, że Jestem Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-11-07 o 21:27 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ważne
Cytat:
Ile masz lat?
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może zdecydujesz się na pigułki jeżeli to dla Ciebie takie uciążliwe, uregulują Ci miesiączki, zmniejszą krwawienie. Tylko się zastanawiam czy zasadne jest przyjmownie tabletek antykoncepcyjnych tylko z tego powodu
,bo jak wiadomo nie są one obojętne dla orgaizmu... To zależy też ile masz lat, może miesiączki uregulujaCi się jeszcze z czasem.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
mam 15 lat ale do tej pory miałam regularne miesiączki
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
to do lekarza, do lekarza, my przez internet nie możemy pomóc ani postawić diagnozy, ginekolog też...
a cudownych domowych sposobów na uregulowanie okresu po prostu nie ma \pozostaje ci wizyta u lekarza ... |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
właściwie zanim pójde do ginekologa uzgodnie to z endrykrynologiem bo jestem chora na tarczyce i to może być związane ze zmianą leków na mocniejsze. czy mam rację??
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle,ze to nie najleprze rozwiazanie, skoro sam okres(czyli pewnie podpaski) sa dla blondi kosztowne. pigulki nie sa przeciez najtansze |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

,bo jak wiadomo nie są one obojętne dla orgaizmu... To zależy też ile masz lat, może miesiączki uregulujaCi się jeszcze z czasem.