|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zabieg PRX-T 33
Czy ktoś miał robiony ten zabieg? Podobno skuteczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zabieg PRX-T 33
Witam,
podnoszę bo również jestem zainteresowana tym zabiegiem, właściwie to zastanawiam się nad PRX-T33 lub Yellow Peel i sama nie wiem co wybrać. Chodzi mi o zlikwidowanie bliz potrądzikowych i zwężenie porów. Może któraś z Was coś mądrego mi doradzi ![]() ![]()
Człowiek rozsądny dostosowuje się do świata. Człowiek nierozsądny usiłuje dostosować świat do siebie. Dlatego wielki postęp dokonuje się dzięki ludziom nierozsądnym. George Bernard Shaw (1856 - 1950) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja miałam zarówno zabieg PRX jak i yellow peel. Co do efektów to zależy czego oczekujemy. Yellow peel moim zdaniem jest lepszy na na blizny oraz przebarwienia jedyny minus to łuszczenie skóry. Ale mimo wszystko kocham ten peeling robie go 2 razy do roku, po zabiegu skora jest jednolita, napięta, pory zwężone. Co do PRX uważam że jest to lepszy zabieg w kwestii poprawy owalu napiecia skóry, odbudowy i ogromnym plusem jest to że nie ma żadnych skutków ubocznych, następnego dnia można iść do pracy a efekty od razu po zabiegu są widoczne a po yellow różnie bywa. Ja od lat chodzę do Beautylane kosmetologia na ul. Grzybowskiej i nigdy nie wyszłam nie zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Podbijam.
Ktoś, coś jeszcze na temat tego zabiegu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;88119756]Podbijam.
Ktoś, coś jeszcze na temat tego zabiegu?[/QUOTE] Ja robiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czy przy tym zabiegu miałaś wykonywaną mezo mikroigłową? W opisie zabiegu z samym prx t33 jest informacja, że nie jest wymagany udział igieł, że zabieg jest nieinwazyjny - wystarczy wmasowanie 3 warstw preparatu.
Zastanawiam się nad tym zabiegiem i jego skutecznością-boję się przerywania ciągłości naskórka przez kosmetolog, generalnie w salonach i wolałabym, gdyby obeszło się bez tego. Czy możesz naświetlić trochę sytuację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.