|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Domowa renowacja mebli
Może to dziwnie zabrzmi, ale ja, jako kobieta, uwielbiam majsterkować. Mam w domu mnóstwo starych mebli, takich przedwojennych też. Meble w większości są w złym stanie technicznym, ale są w tak pięknych fasonach, że naprawiam je sukcesywnie, a teraz przyszedł moment, że trzeba je upiększyć i dostosować kolorystycznie do wnętrz, do których są przeznaczone. Chciałabym zastosować okleiny na meble. Pytanie: czy któraś z was oklejała meble i jakie okleiny polecacie. Chodzi mi zarówno o rodzaj okleiny, który można użyć do mebla do salonu, jak i do kuchni. Podzielcie się proszę swoją wiedzą w tym temacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Domowa renowacja mebli
jeśli masz drewniane meble a nie chcesz malować, to tylko fornir.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Domowa renowacja mebli
Ja swego czasu wykorzystałam okleiny na meble, ale w moim przypadku to był błąd, bo zrobilam to wszystko sama. niestety uparłam się , ze sobię poradze sama i skończyło się tak, ze meble i tak trafiły do fachowca a koszt podwójny. Tak więc, dobre fachowe oklejenie jest ok, ale trzeba sie liczyc z kosztami.
Edytowane przez hayleyxxx1404 Czas edycji: 2015-04-24 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.