|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Biust a odchudzanie -czy to normalne?
Witam was
chciałabym się was spytać, czy normalny jest brak zmiany rozmiaru biustu podczas odcudzania? Na początku ważyłam 66kg i miałam rozmiar 65G. Obecnie ważę 58kg i patrząc po biustonoszu mam dalej taki sam rozmiar. Wszystkie kobietki przy zrzucaniu wagi narzekają na przeciwny problem, dlatego trochę się martwię czy nie ma w mojej sytuacji czegoś nieprawidlowego...
|
|
|
|
|
#2 |
|
.
|
Dot.: Biust a odchudzanie -czy to normalne?
martwić się, że biust nie zmalał, nieźle. -_-
widocznie masz bardzo dużo tkanki gruczołowej a mało tłuszczowej i dlatego biust się nie zmniejsza. powinnaś cię cieszyć z tego powodu.
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wiem że powinnam, ale akurat liczyłam, że też sie zmniejszy, ponieważ jest niewygodny, no i wydawało mi sie to nienormalne, że pozostał taki sam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez mam spory biust, ale ile razy sie odchudzalam on nigdy nie malał. Wiec chyba zalezy od tego ile w biuscie faktycznie masz tluszczu. Widac ty masz naturalnie duże jak i ja. To akurat troche uciazliwe, bo jednak czasami jest troche ciężko i niewygodnie. No i staników nie zawsze można na swój rozmiar dobrać. Także ja autorke rozumiem.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Odchudzam się już któryś tam raz i niestety ale biust mi krótko mówiąc sflaczał. Nie ma jeszcze tragedii i w zasadzie cieszę się, że zmalał, bo wolę mniejsze, ale jednak stracił wiele na jędrności ;(
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

chciałabym się was spytać, czy normalny jest brak zmiany rozmiaru biustu podczas odcudzania? Na początku ważyłam 66kg i miałam rozmiar 65G. Obecnie ważę 58kg i patrząc po biustonoszu mam dalej taki sam rozmiar. Wszystkie kobietki przy zrzucaniu wagi narzekają na przeciwny problem, dlatego trochę się martwię czy nie ma w mojej sytuacji czegoś nieprawidlowego...