|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Lancome Hypnose Sheer Eau Legere
Wyruszylam dzisiaj do miasta na polowanie Truth ... i wchodzac do perfumerii rzucilo mi sie w oczy "inne" Hypnose , butelka w kolorze delikatnej lillii,biale pudelko z liliowym napisem Hypnose Sheer Eau Legere ..nic innego tylko letnia wersja Hypnose dla milosniczek oryginalu
powachalam i ...zakochalam sie ,nie moglam sie oprzec zapachowi (ja czuje glownie grapefruta)...o wiele lzejsza wersja...jedym slowem nieziemskie polaczenie![]() ja jestem zachwycona, nabylam bez wiekszego namyslu ![]() Czy ktos wyprobowal juz ta wersje??? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hypnose Sheer Eau Legere
Wygląda bardzo kusząco.Powiedz mi proszę jak z trwałością i intensywnością?Czy bardzo różni się od klasyka?
Ciekawe kiedy(i czy) dotrze do Polski
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem zachwycona
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, producenci wyczuli, że Hypnose może stac się jeszcze bardziej mainstreamowy niż jest na dzień dzisiejszy
![]() Ten zapach występuje już w wersji EDT, EDP i teraz jeszcze Legere... Całkiem lubię EDP, ale trochę przesadne wydaje mi się wypuszczanie go w 3 wersjach. Przecież to ...tylko Hypnose... Jak już tak narzekam to dodam jeszcze, że w moim odczuciu reklama jest okropna Daria ma nienajprzyjemniejszy i nienajinteligentniejszy wyraz twarzy
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam sie ciesze...bede mogla przynajmniej uzywac takze przez lato, bez obaw ,ze kogos zadusze klasykiem
i te cytruski w nucie glowy ..mmmm jestem wierna fanka ![]() a tak w ogole to Daria w ogole mi nie pasuje do tej reklamy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek - własnie widziałam reklamę w TV .
Czy któraś z fanek HYPNOSE testowała juz ten zapach? Uwielbiam Hypnose i modlę sie o to , żeby ta letnia wersja mi się nie spodobała Nie moge sobie pozwolić na naruszeniue budżetu w tym miesiącu!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Testowałam w Niemczech i szczerze mówiąc jakieś arcydzieło to to nie jest, ot letnia wersja klasyka, za którym zresztą nie przepadam.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jest juz od jakiegoś czasu we wszystkich perfumeriach...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez przetestowałam w Sephorze, to dla mnie pachniał tak samo jak klasyk, nic lżejszy, ale pewnie mniej trwały i ot co.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam i klasyka i letnia wersje Sheer Eau Legere i obie kocham tak samo letnia wersja jest rownie zmyslowa jak klasyk, z ta roznica ,ze wzbogacona o cytrusy i troszke lzejsza
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
bardzo lubie klasayczne hypnose a ta letnia wersja to jakas pomyłka-mdłe i nijakie, poza tym trwałość ok. godziny... brak mu tego pazura, który bardzo mi sie podiba w klasycznym hypnose
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam dzisiaj Sheer-a - na począktu : cudoooo zupełnie jak normalna wersja , tylko troszeczkę leżjszy.Ale po czasie - zapach zrobił sie mdły
![]() Może to i dobrze , bo nie miałabym co jeść w tym miesiącu
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Wersja Legere bardzo mi się spodobała.Do klasyka nic nie mam, ale raczej go sobie nie kupię, no chyba, że coś ,,mnie weźmie" w zimie:p
Nad Legere się zastanawiam, no no no, przyznam jest świetna
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżam
![]() Jak jest z tą trwałością? Rzeczywiście tylko godzina i już po nim?
|
|
#15 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
oświadczam iż aktualnie jestem zakochana w Hypnose Sheer ![]() Cytat:
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za kuszące, dobre wieści...EDIT: Paulinko, Hypnose Sheer jest już moje
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-03-31 o 00:19 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

powachalam i ...zakochalam sie ,nie moglam sie oprzec zapachowi