![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Duży problem. Seks. Proszę pomóżcie !
hmmm kurdę jakby to powiedzieć .. nie będę pisać ile mam lat , skąd pochodzę jak się nazywam. mój pierwszy raz przeżyłam dosyć nie dawno . 13 lutego. to taki jakby 'prezent' na walentynki ... tylko , że jest jeden mały problem , po pierwsze zrobiłam to z chłopakiem , którego ja nie kochałam [tylko mi się podobał] , a on mnie nie kochał . zrobiliśmy to w sumie nawet nie wiem dlaczego . wiem , że mogły być tego okropne konsekwencje , ale tak wyszło -.- jak wyglądało? przyszłam do niego , zrobił nastrój, poleżeliśmy , że oby dwoje paliliśmy poszliśmy zapalić. dodam jeszcze , że to nie był jego pierwszy raz . wróciliśmy oglądaliśmy dalej film. nagle zaczęliśmy się całować. ja przerwałam francuskie całowanie i powiedziałam, że się boję . czyli w sumie przerwałam grę wstępną. obejrzeliśmy jeszcze 4 filmy gdy nam się skończyły i powiedział , że nie długo będziemy musieli iść bo jego mama przyjdzie włączył jakiś kabaret, ja się położyłam mu na ramieniu, zaczęłam jeździć mu po brzuchu ręka zjechała coraz niżej... zaczęłam mu 'masować' po chwili on tak jakby położył się na moim ramieniu, ręka zjechała mu od razu na dół, zrobił mi palcówkę. następnie zapytał się czy chcę to zrobić . ja powiedziałam , że tak ale co z mamą . on zadzwonił się zapytał o której będzie , okazało się że mieliśmy jeszcze dużo czasu . położyłam się , zaczęliśmy się znowu całować on zaczął dotykać moich piersi , po czym jeszcze raz się zapytał czy chcę , ja znowu tak . po chwili usiadłam ściągnęłam koszulkę , znowu się położyłam , znowu zaczęliśmy się całować. po chwili oby dwoje usiedliśmy i się rozebraliśmy do końca ( z tym miałam najmniejszy problem, a tego najbardziej się obawiałam) położyliśmy się, całowaliśmy on założył 'gumkę' robiliśmy to w pozycji klasycznej, jak pewnie każdy na początku , w tedy czujemy się komfortowo . niestety nie było tak cudownie , za wcześnie doszedł... ja nie doszłam , było bardzo krótko i trochę boleśnie -.- chodź nie powiem było miło , sam bliski kontakt <3 . na koniec trochę poleżeliśmy ale musieliśmy wychodzić . tylko nie chodzi w sumie o to najgorsze jest to, że to było takie 'bez zobowiązań' ... chłopaka codziennie spotykam w szkole, nikomu nic nie powiedział więc jest dobrze , mówimy sobie cześć ale nic po za tym. nie odzywa się... ma jednym słowem wy☠☠☠ane. tylko ... ja chyba coś głębszego poczułam . nie wiem boję się do niego napisać , bo wydaję mi się w tedy , że będę się narzucać . mam ochotę na jeszcze jedno takie zbliżenie , ten chłopak mnie strasznie pociąga, myślę o nim non stop ... ;/ może nawet nie o nim ale o następnym zbliżeniu , może dlatego, że czuję taki niedosyt . nie wiem do końca jak to jest dostać orgazm ale nie dzięki sobie , tylko dzięki komuś . może mi ktoś pomoże , odezwać się czy nie? może napisać coś w stylu kiedy poprawi poprzedni raz ? dodam jeszcze , że nie jestem pełnoletnia i trochę żałuję ale to w takich kryzysowych sytuacjach .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: Duży problem. Seks. Proszę pomóżcie !
Cytat:
Prowo? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja jednak zapytam ile masz lat? Zupełnie się nie odzywa? Nie napisał nic nawet? Czemu chcesz poprawkę, skoro jest cisza???
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Prowo ? Dzięki za pomoc. Inteligętne ...
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- wiesz co to ile lat nie ma jednak znaczenia . hymmm napisałam czemu chcę ... bo czuję taki niedosyt... albo po prostu pociąga mnie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dziewczyno to nie forum z erotycznymi historyjkami, myślisz, że ktoś chce czytać te szczegóły jak to zrobiliście?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie wiem . po prsotu chcę się dowiedzieć co zrobić a jak nie wiesz jak , to po prostu nie pisz . Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- wiesz co to ile lat nie ma jednak znaczenia . hymmm napisałam czemu chcę ... bo czuję taki niedosyt... albo po prostu pociąga mnie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jaki szczegółowy opis zbliżenia... ja to sie dziwię ,że Ty chcesz nadal, skoro on się nie odezwał i Cię tak w sumie olewa. Nawet nie jesteście parą...No, ale ta nowoczesność
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Żałujesz i chcesz to powtórzyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
no tak wychodzi -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No wiesz, to jest Twoja sprawa. Lubisz bez zobowiązań, chcesz ,to napisz do niego i się umów na powtórkę.
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ale kurdę w całym wątku chodzi mi o moje uczucie . boję się , że jak powtórzę to jeszcze coś większego poczuję ... a kurdę no nie wiem jak mu o tym powiedzieć , bo wiem , że on nic do mnie nie czuję ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie kumam Ciebie. On nic nie czuje, to po co się w to pakujesz??? Dla 10 min przyjemności?
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
wiesz co . dałaś mi dużo do myślenia... fakt to nie jest dobry pomysł żebym się w to pakowała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
sissy that walk
|
Ja się zastanawiam jak to się stało że do łóżka poszliście, skoro to nawet nie jest Twój kolega (nie rozmawiacie w ogóle poza "cześć"?). Skoro to nie wyszło przypadkiem, to nie wiem, musieliście się chyba jakoś umawiać na to? Nie wiem, że pospotykacie się bez zobowiązań i potem każde pójdzie w swoją stronę, czy coś. W każdym razie nie mieści mi się w głowie po co bardzo młoda dziewczyna pakuje się w coś takiego, skoro potem cierpi. Może to zabrzmi niesympatycznie, ale zostałaś klasycznie przecupciana przez nastolatka, który po wszystkim chwali się kolegom swoimi podbojami i nawet nie odezwie się do dziewczyny następnego dnia. Nie dziwię się że żałujesz - nie mam nic przeciwko seksowi bez zobowiązań, ale nie na "pierwszy raz" i nie jeśli to nie jest jasna umowa między dwojgiem dojrzałych ludzi. Co możesz zrobić... Ano nic, pogodzić się z tym że tak a nie inaczej Twoje rozdziewiczenie wyglądało i koniec. Nawet nie myśl nad tym, żeby wypisywać do tego chłopaka i żebrać o jeszcze jeden raz, bo to naprawdę skrajnie żałosne - on się nawet nie odezwał do Ciebie. Był seks, zawinęliście się do domów i koniec znajomości.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-03-02 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli jednak ten wątek jest prawdziwy to kompletnie nie rozumiem jak można żebrać o uwagę chłopaka, który nawet nie raczył się odezwać po seksie. Daj sobie z nim spokój.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten cały opis bardziej przypomina opowiadanie erotyczne. TROLL! A jeśli to nie prowokacja, to proponuję najpierw dorosnąć, zdać maturę, a następnie brać się za seks... Zamiast uganiać się za facetem który Cię wykorzystał i olał ;/
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-03-03 o 01:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autorko, seks uprawia się z osobą która cię kocha i którą ty kochasz. To są najlepsze warunki. A nie byle z kim i byle gdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
ja tego chłopaka znam od jakiegoś roku , gadałam z nim wiele razy , ale dopiero jak to zrobiliśmy tak się nie kolegujemy... pewnie zależało mu na jednym -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Jesteś pewnie za młoda, zbyt niewinna i zbyt malo doświadczona, by zrozumieć istotę "sztuki seksu bez zobowiązań"
![]() Koleś Cię zaliczył, Ty zaliczyłaś jego - nie jesteście parą więc nie można mieć do niego pretensji, że na kanwie odbycia jednego szybkiego numerku z Tobą nie chce budować z Tobą relacji osobowej. Jeśli dla Ciebie ten seks był kolejno: wspaniałym aktem celebracji jego cielesności, cudownym dotykiem jego wspaniałego ciała, oddaniem się i bliskością, porozumieniem ciał, itd... - pomyśl że dla niego było to jedynie wysmarknięcie nadwyżek w rękaw. Gdzie tym rękawem zostało na chwilę Twoje ciało... Zwykły facet nie ma trudności, by jednego dnia mówiąc kolokwialnie, spuścić się w jednym ciele i przytulać je, a następnego dnia ledwo zauważać jego istnienie i generalnie mieć zupełnie inne priorytety. To częściej dziewczyny mają problem z taką interpretacją rzeczywistości, że ktoś, kogo wcześniej przytulaly i oddały mu swoje cialo, dzisiaj ma na nie wy$#bane. Sama mam też typowo kobiece podejście i ciężko by mi było coś takiego zaakceptować... Ale ja musiałam pewne rzeczy przejść, by to zrozumieć i proszę, skorzystaj z doświadczenia koleżanki, która już w zyciu popelnila te bledy, zebyś sama się od tego ocaliła. To wtedy miedzy Toba a nim, to była tania magia chwili - chwili, która się skończyła. I już tamtejsza magia stosunkowa nie obowiązuje. Jesteście obcymi ludźmi. Zastanów się tylko czy rozpoczęcie przez Ciebie przygody życiowej jako kolekcjonerka pustych, i mocno degradujących doświadczeń jest tym, czego naprawdę pragniesz. Pchasz się na własne życzenie w coś bardzo niemiłego, coś co nie może dać Ci niczego innego niż rozczarowanie, poczucie zeszmacenia i ból - chcesz powtórki bezosobowego seksu z kimś, kto nic do Ciebie nie czuje, gdzie jak trudno nie przewidzieć, po kolejnym stosunku będzie jeszcze gorzej w kwestii Twojego samopoczucia... Naprawdę tego chcesz? Uznaj po prostu że to bylo-minęlo, nie szukaj kontaktu z tym kolesiem, za jakiś czas zmienisz środowisko i będziesz mogła jeszcze lepiej się zdystansować. O wiele zdrowsze dla Twojej psychiki bedzie potraktowanie tej całej historii jako głupiego incydentu, który minął i którego świadomie juz nie powtórzysz. Jeśli masz wysokie libido, to może spróbuj je zbić ręcznie - to na pewno zdrowsze niż takie puste, niszczące duchowo doświadczenie jak przypadkowy seks z kolegą. Edytowane przez Kaolit Czas edycji: 2013-03-03 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Czemu czytam to już po raz trzeci?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Piszę się inteligENtne gwoli ścisłości.
Jak chcesz seksu to się nie czaj tylko mu zaproponuj i już:P będziesz miała problem z głowy, jak masz taki szał macicy:P Z drugiej jednak strony, jak coś czujesz do neigo to się nie baw w seks bez zobowiązań. I dlatego własnie uważam,że 1x powinien być z kimś kogo się kocha.
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
za pierwszym razem nie miała orgazmu i rozczarowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez UwazajGryze1 Czas edycji: 2013-03-04 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.