|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niepewnsć uczuć
Hey,
Na wstepie nie patrzcie na moj nick, taki mam ustawiony i tyle. Chciałem sie Was poradzić w jednej sprawie. Pare dni temu powiedziałem dziewczynie z ktorą sie spotykam od ponad 10dni, ze mi sie podoba jako kobieta i ze chyba zaczyna mi na niej zależeć (wiem głupie, ale wierze ze on ma to coś). Po paru dniach mi napisała ze "sie cieszy i że szczerość to podstawa, jednak jej takie rzeczy zajmują troche wiecej czasu". Nie wiem czy dobrze to zrozumiałem, ale odczytuje to w taki sposób...nie śpiesz sie, daj mi troche wiecej czasu, niech sie ta znajomosc toczy natutalnym tokiem, bądź sobą itp. Z drugiej strony chciałbym o nią stale zabiegać, żeby była pewna ze to co mowilem prostu w oczy (ze mi sie podoba itp.) nie jest bujdą na resorach. Doradźcie mi co robić i jak ją w tym upewnić a zarazem, co zrobić aby "zobaczyć" czy cokolowiek z tego bedzie?co poradzicie? Edytowane przez monicja65 Czas edycji: 2015-04-26 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Niepewnsć uczuć
Cytat:
Sam napisałeś że spotykasz się z dziewczyną od 10 dni. po 10 dniach większości może być ciężko stwierdzić,czy się chce z kimś być. Bo podobać to się może,ale nie na tyle,by myśleć od razu o byciu razem. Nie powiedziała nie,że nie masz szans ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Spotykamy sie głównie z mojej inicjatywy tak z 2,3 razy w tyg. Zaprosiłem ją na majówke, na co przystała i nawet chyba sie z tego powodu usmiechnęła. Głównie to chodzimy na spacery, kawiarnia itp.
Na te majowke zabieram ją na rowery nad jezioro i do ZOO , a dwa dni wczesniej chce ja zaprosic na obiad (kolacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czemu nie piszesz w poprzednim wątku?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Czyli non stop byc sobą i tyle. Nie daje mi spokoju jeszcze jedna rzecz, czy jak sie z nia bede widział w tym tygodniu to czy jakoś nawiązać do tej rozmowy? I czy na koniec dnia ( 01.05 lub 03.05) ja pocałować zeby wiedziała ze to nie był jednorazu hop siup tylko szczera prawda i zeby w ten sposob sie dowiedziała ze jestem w stanie odczekać.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Nie.
Cytat:
![]() Znacie się około dwa tygodnie? Podoba ci się? Super. Po jej odpowiedzi można wnosić, że ty jej też - taki, jakiego cię poznała. Jeśli teraz ten "fajny chłopak" okaże się nachalnym desperatem, który potrafi jedynie nawijać, jak to mu "zależy" i o "uczuciach" między wami i przez większość czasu ciśnie w tę stronę, to może się łatwo zrazić (nie takiego cię poznała). Przecież nie minął nawet miesiąc, ona nie jest nawet twoją dobrą znajomą, bo zwyczajnie się NIE ZNACIE. Może zamiast na "zaklepywaniu sobie u niej kolejki" skup się zwyczajnie na tym, żeby ją lepiej poznać (co lubi, czego nie, co dla niej ważne, jakie ma poglądy itd.) i także daj jej poznać siebie - jako osobę, nie jedynie kandydata na chłopaka i to w stylu "byle szybciej"? Przywiązanie, zauroczenie itd. to coś, co rozwija się naturalnie między ludźmi kiedy się poznają, nie lista punktów do odhaczenia, że jak zrobisz to i tamto to szybciej zostanie twoją dziewczyną. Może zostanie, może nie zostanie, to się dopiero okaże. Nie planuj wszystkiego w swojej głowie, nie rozkminiaj za bardzo "czy to już", "za rzadko, za często, zadzwonić, nie zadzwonić...". Bez spiny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.