|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wieczór panieński:)
Witam
![]() Tym razem chciałabym się poradzić Was dziewczyny odnośnie wieczoru panieńskiego. Jestem starszą druhną i myślałam żeby zoorganizować przyjaciółce taki o to wieczór. Na wieczorze będzie około 10-15 dziewczyn,na początek imprezka będzie w domu,każda z nas coś tam przygotuje,będzie składka na różne gadżety jak i na prezent dla młodej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dostojna peema.
|
Dot.: Wieczór panieński:)
Może jak już zdecydujesz jaki klub, to po prostu pojedź tam i pogadaj z obsługą czy będzie taka możliwość?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Lilly Greace dobry pomysł,ale niestety mam daleko do klubu ,więc chyba pozostaje zadzwonić.To już mam właściwie przemyślane,ale chciałam się dowiedzieć może któraś z Was dziewczyny już taką sytuacje miała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jezeli zrobicie w klubie rezerwacje ,to raczej nie powinno byc problemow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Co to znaczy, że jesteś starszą druhną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie wiem skąd jesteś, może się to różnic w zależności od miasta, ale z tego co kojarze u mnie (większe miasto na Śląsku) tylko w niektórych klubach jest napisane, ze wpuszczają od jakiegoś wieku. Wtedy najcześciej jest to 21 lat i faktycznie jest selekcja (również pod względem ubioru).
Natomiast w zdecydowanej większości nie ma rzadnych ograniczeń i jedynie przy kuponie alkoholu mógłby być problem. Ja równiez miałam 16 lat jak zaczynałam po klubach biegać i nigdy nie miałam problemy z wejściem ![]() Choć mogło się to pozmieniać, wszak trochę lat minęło.... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
limonka_90
Spoko rozumiem,po prostu w mojej okolicy mówi się ''starsza druhna'' jeśli chodzi o ślub kościelny,młodsze druhny też są m.in. rodzeństwo,przyjaciele. A jeśli chodzi o świadka to u mnie się mówi jak ktoś bierze ślub cywilny. Nie wiem czemu tak jest,ale w moim regionie się tak przyjęło ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- anavi Mam około 45km do Krakowa,a wieczór chciałabym zoorganizować właśnie na Śląsku.Do Katowic mam około 75km a nawet trochę więcej,chcemy coś dalej zoorganizować,żeby w okolicy jak to się zdarza ludzie nie gadali co te dziewczyny robiły w klubie... Myślałam bardziej o Spiżu lub Pomarańczy. Bo w Energy2000 wiem że wpuszczają o 16 lat w piątki ale z doświadczenia wiem że ten klub nie jest jakiś super klubem,mimo że jest dobrze promowany. A lat mam 22 i już bywałam tam jako fanka energy już w gimnazjum. Trochę się zmieniło no ale,człowiek się też zmienia z wiekiem ![]() Edytowane przez panna_zagadka Czas edycji: 2015-04-26 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak ile razy jestem w Spiżu to spotykam jakieś młode laski, niewiele ale jednak. Nawet jak jest +18 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak myślałam ,czyli nie mam co liczyć na te dwa kluby,może któraś z Was poleci jeszcze fajny klub na Śląsku,co by spełniał warunki od 16l wstęp ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Do Energy raczej ja wpuszcza, byłam tam raz i mu się nie podobało bo właśnie bardzo młode dziewczyny tam wpuszczali. Nie wiem czy tak jest dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
taedio dziękuję za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Myślę że rezerwacja dla Was załatwi wszystko ; ) swoją drogą myślałam że pytasz o pomysł i t p a tu pytanie o 16stkę : P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.