|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka na wesele - poradźcie
Pod koniec maja wybieram się na weselę. Mam taką sukienkę i zastanawiam się czy będzie odpowiednia.
Co o niej myślicie? Z góry dziękuje za pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na wesele - poradźcie
mi się ten materiał wydaje taki "spacerowy", ładna sukienka ale na jakoś mi się nie widzi na wesele
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie takie mam wątpliwości. Chyba jest zbyt mało elegancka jak na taką uroczystość
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Tą sukienkę można "zrobić" na weselnie dużymi, złotymi dodatkami. Widziałabym tu zwłaszcza okazały naszyjnik.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
a co myślicie o tej?
![]() jaka biżuteria do niej? |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Ta druga znacznie lepsza. Postawiłabym na srebrną biżuterię, jakiś łańcuszek z wisiorkiem.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;51182987]Ta druga znacznie lepsza. Postawiłabym na srebrną biżuterię, jakiś łańcuszek z wisiorkiem.[/QUOTE]
dzięki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
okej, ja sie zgodze ze pierwsza sukienka ma materiał taki trochę "spacerowy" - ale z drugiej strony przynajmniej nie będzie "na raz" i potem bedzie mozna gdzies będzie jeszcze ją założyć na bardziej codzienną okazje. a wystarczyłoby dodać jakies bardziej eleganckie dodatki i stylizacja moim zdaniem jak najbardziej by siadła
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ta będzie idealna
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem pierwsza o niebo lepsza, druga wygląda tanio i bazarowo.
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsza sukienka świetna, nie weselna, ale jak pisały dziewczyny można ją na taką zrobić (ja bym dodała dużą biżuterię np. Typu kryształy) druga sukienka wygląda źle. Pomysł dobry, ale materiał (zwłaszcza koronka) strasznie słabiutki.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
no to teraz nic nie wiem
mi bardziej podoba się druga. Nie powiedziałabym, że jest bazarowa, a ta koronka nie jest taka "chamska", "tania" i jak z burdelu....
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Nie chodzi o burdel tylko o wygląd taniej koronki używanej do bazarkowej bielizny. Koronka jest specyficznym materiałem, zdobi tylko ta, która jest misterna i dobrej jakości. Koronka typu Barcina firanka ozdobą niestety nie jest.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Szczerze ta pierwsza to rzeczywiście taka na garden party ale ta druga to już cud miód jest śliczna i będzie trafiona w samą dziesiątkę
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Druga mi się nie pokazuje.
Pierwsza jest bardzo dziewczęca. O ile nie masz dużego biustu, myślę, że jest do "zrobienia". Nie jestem pewna co do tych złotych dodatków. |
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To mój rozmiar i w pasie jest na styk! Gdybym miała o 2 cm więcej to pewnie bym się nie zapieła. Dzięki temu dobrze podkreśla talie... ale... w biuście odstaje Nie jestem płaska, ale nie jestem też jakoś hojnie obdarzona przez naturę, mimo to odstaje i jestem bardzo niezadowolona, choć sama sukienka jest śliczna i dokładnie taka jak na zdjęciu.Nie wiem co z tym zrobić, zwrócić czy szukać pomocy u krawcowej
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.