|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Realistka
|
upominki w rossmannie
Hej,
Byłam dziś w rossmannie i każdy klient, który kupił coś powyżej 10 zł dostawał upominki, np. powyzej 10 zł można było wybrać krem do rąk lub mini żel pod prysznic, a powyżej 30 zł np. odżywkę do włosów glisskur. I tu moje pytanie, czy we wszystkich rossmannach są te promocje i czy są one częściej czy tak jakoś jednorazowo :P ?
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: upominki w rossmannie
Ja również nie wiem, jak to jest z tymi upominkami w Rossmannie. U nas jest chyba 5 Rossmannów i zależy jak trafisz- czasami dają nawet apaszki- szale, a czasami nawet jak zrobisz zakupy za ponad 100 zł nie dostajesz nic. Nie wiem, czy zależy to od "towaru na zbyciu" w danym Rossmannie czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
też mnie to ciekawi - dzisiaj się załapałam na żel pod prysznic, po raz pierwszy w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Carpe Diem!
|
Ja dwa tygodnie temu dostałam w prezencie peeling do ciała. Nie zauważyłam, żeby klienci przede mną coś dostawali, więc ten gratis był raczej z powodu kwoty za jaką zrobiłam zakupy
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja raz dostałam coś w rossie - jak było otwarcie drugiego sklepu u mnie w mieście - dostałam opaskę do włosów czarną z kokardką
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jedyny upominek jaki dostałam w Rosku to SKARB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dawno temu przy zakupie podkładu True match L'oreal dostałam pomadkę pielęgnacyjną tej samej firmy.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy upominki sa czymś normalnym w Rosssie, raz dostałam opakowanie na szczoteczkę do zębów a raz kilka minaitórek produktów - ale te były dla każdego w związku z otwarciem nowego sklepu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś zrobiłam zakupy na 150zł i nie dostałam nic, zupełnie nic.
Następnego dnia poszłam do innego Rossmana po jakiś drobiazg, Pani przede mną robiła zakupy i za zakupy za 70zł dostała tabletki na włosy i paznokcie. Dramat wkurzyłam się :d
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja też raczej nie dostaję prezentów od Rossmanna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Realistka
|
ja właśnie byłam bardzo zdziwiona, że wszyscy coś dostawali :d Tym bardziej wkurzylam się bo dzień wcześniej zaopatrzyłam się w większe zakupy w hebe, a w rossmannie kupiłam tylko farbę do włosów i zapłaciłam niecałe 20 zł :P więc zgodnie z tym dostałam krem do rąk :d a raczej jego miniaturkę
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
to w rossmannie dają jakieś upominki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
upominki wiążą się z aktualną promocją. informacje o takich akcjach upominkowych można znaleźć w aktualnej gazetce. ostatnio spotkałam się z taką promocją firmy taft. trzeba było kupić 2 dowolne produkty, aby trzeci dostać w gratisie. kupiłam piankę i lakier do włosów, a przy kasie dodatkowo mogłam wybrać jeszcze 1 produkt (niestety też tylko piankę lub lakier).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a ja nigdy nic nie dostałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam ostatnio zakupy w R. za ponad 200 zł i dostałam "w nagrodę" krem Revium za 45 zł. Przeterminowany .... Tak więc prezent bardzo wątpliwy.
PoPimPi ![]() Edytowane przez PotworPimpusPierwszy Czas edycji: 2014-07-17 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Te prezenty, które dawali w Twoim Rossmannie, pewnie były prezentami promocyjnymi - u mnie np. w drogeriach na starym mieście, gdzie jest konkurencja (Hebe, SP) zdarzają się właśnie takie rozdawanki.
![]() Co do upominków, jak szminka do farby, przez którąś z was tu wspomniana - była to pewnie akcja z plakietki, wiszącej przy szafie. Np. teraz do kilku rodzajów produktów Toni&Guy dostaje się bransoletkę Missiu by Anna Mucha, do mleka Bebiko osłonkę przeciwsłoneczną na okno itp. Tyle, że te promocje są "do wyczerpania zapasów" więc czasem gratisu już nie ma w sklepie... Ja zawsze pytam, czy są gratisy do danego produktu i ewentualnie, jeśli mi na gratisie zależy, kupuję w innym Rossmannie. ![]() Co do gratisów do dużych zakupów, są one wrzucane pod kasę różnie, czasem po prostu nie ma co dać, choćby bardzo kasjer chciał. Ale przy robieniu większych zakupów 100-150zł zawsze można zapytać o gratis, większe jest wtedy prawdopodobieństwo, że się go dostanie. ![]()
lubię knedle Edytowane przez olaaa99 Czas edycji: 2014-08-11 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
u mnie w mieście mam 2 rossmanny i 2 hebe i żadnych upominków w rossmannie nie dają, bez różnicy za jaką kwotę są zakupy
![]() Edytowane przez trisja Czas edycji: 2014-07-27 o 15:56 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Pracownicy lubią sobie przywłaszczać te upominki, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim pracownikom w Rossmannie nie wolno nic przywłaszczać... a zwłaszcza gratisów!!! Do każdej promocji przychodzą gratisy i te, które zostają ze starej promocji są później wydawane klientom za zakupy powyżej 100 zł do wyczerpania zapasów... Natomiast w nowo otwartych sklepach, gratis wydaje się do każdych zakupów,każdemu klientowi... a wiadomo nigdy nie starczy dla każdego,bo wszystko się kiedyś kończy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Mi się poszczęściło: 8 marca w warszawskiej drogerii zrobiłam zakupy za ok 90zł i dostałam woreczek z napisem Kruk... moje zaskoczenie, że w ogóle coś dostałam + że od Kruka + że w środku była ładna bransoletka sznurkowa z medalikiem >>> to naprawdę było bardzo miłe
![]() Nie mniej ciekawi mnie temat - nawet drobiazgów/ próbek promocyjnych - dzięki temu można wypróbować coś nowego. Piszcie więc, jeśli wiecie, jak się można dowiadywać o takich akcjach promocyjno-upominkowych. Edytowane przez maluk Czas edycji: 2014-09-22 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
To ciekawe, mi do tej nie udało się załapać na żadne gratisy w Rossmanie, a często robię zakupy powyżej 100zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Słabo z tymi gratisami, czasami dostaje się za małe zakupy, czasami za duże, nie ma reguły. Kiedyś byłam z koleżanką i ona wprost zapytała o gratis przy zakupach za ok. 70 zł i dostała mały żel pod prysznic. Potem ja kiedyś już będąc sama zapytałam o taki gratis za spore zakupy i dostałam bure - że nie mają takiej polityki, że nie wydają gratisów, że nie ma takich zasad i w ogóle jak śmiem o to pytać... no to już nie pytam, bo poczułam się jak dziad a nie jak stały klient Rossmana.. szkoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio za zakupy powyżej 100 zł dostałam proszek do prania 1,4 kg gratis. A kiedyś w lato też miałam do wyboru czy chcę dostać koszyk taki do święconki czy mały basenik plus wiaderko i akcesoria do piaskownicy dla dzieci- wybrałam tę 2 opcje rzecz jasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Te produkty są do wyczerpania zapasów, a kiedy przyjdą nikt nie jest w stanie odpowiedzieć. Szkoda, że właśnie gratisy do produktów w danej promocji też są do wyczerpania, często na drugi dzień ich już nie ma, jeśli produkt jest wart uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Ja kiedyś dostałam do zakupów powyżej 100 zł - płyn do płukania za 13 zł, za drugim razem old spice wodę po goleniu za 19?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
wow, to oni dają jakieś prezenty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam kiedyś balsam brązujący, którego termin ważności mijał jakoś za kilka dni ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ej ja nie wiem co jest z tym moim Rossmanem, ale ja nigdy nie załapałam się na żadne gratisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.