|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
szybka wymiana w maju zapraszam :)
Wymienię następujące rzeczy
![]() w zamian szukam jedynie; *dobrych podkładów *rosyjskiej pielęgnacji włosów, twarzy , ciała *wysokich koturn 39 *fajnych ubrań w pastelowych kolorach *brązowego eyelinera *dobrego brązera w ciepłym odcieniu *bardzo mocnych perfum najlepiej końcówek na testy ZAPACHY; *VICTORIA'S SECRET forever pink mgiełka do ciała- jest 80 % z 250 ml *YVES ROCHER moment de Bonheur EDT- jest 50% z 50 ml *AVON rare gold EDP- jest 70% z 50 ml *BURBERRY body EDP- jest 20% z 85 ml *AVON perceive roletka- jest 75-80% z 9 ml *AVON pur blanca roletka- jest 45% z 9 ml *CELINE DION sensational dezodorant perfumowany- jest 60% z 75 ml PODKŁADY; *SHISEIDO sun protection SPF 30 podkład w odcieniu SP 60- użyty 3 razy *GUERLAIN terracotta joli teint podkład w odcieniu medium- użyty maksymalnie 5 razy *GUERLAIN tenue de perfection podkład w odcieniu 05 beige fonce- użyty raz *SHISEIDO perfect refining podkład w odcieniu 020- mam z wymianki poprzedniczka określiła że jest go 3/4 ja użyłam jedynie raz *BeYu velvet mat oil free podkład w odcieniu 29- dwa nowe opakowania *IsaDora lift&cover podkład w odcieniu 23 almond- nowy *YVES ROCHER pure light podkład w odcieniu beige 300- użyty dwa razy *LANCOME teint idole ultra 24H podkład w odcieniu 04- użyty maksymalnie 6 razy PIELĘGNACJA; *RECEPTURY BABUSZKI AGAFII balsam na brzozowym propolisie- raz użyty *BAJKAL HERBALS rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *LACTIMILK rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *BEAVER PROFESSIONAL tea tree szampon do włosów- użyty dwa razy *BEAVER PROFESSIONAL tea tree odżywka do włosów- użyta dwa razy *BIOSILK maracuja oil kuracja 15 ml- trzy nowe opakowania *DermOrganic szampon do włosów zniszczonych z olejem arganowym całkowicie naturalne składniki 1 litr- użyty raz *DermOrganic maska do włosów zniszczonych z olejem arganowym 1 litr - użyta raz *DermOrganic serum z olejem arganowym - użyte raz *KERASTASE chroma thermique krem termiczny 50 ml- użyty raz *REVLON PROFESSIONAL style masters pianka zwiększająca objętość 300 ml- użyta 7 razy góra *VENUS pianka depilująca- raz użyta *JOHN FRIEDA spray zwiększający objętość 125ml- jest 60-70% *FANOLA volume profesjonalna odżywka zwiększająca objętość włosów- jest 90% z 350 ml *ALFAPARF keratin therapy odżywka keratynowa- nowa *LONDA PROFESSIONAL 3D sculpt serum przeciwko puszeniu się włosów- nowe *TIGI BED HEAD odżywka do włosów zniszczonych - jest ponad 90% *WELLA PROFESSIONALS brilliance maska do włosów farbowanych- użyta 2 razy *PERFECTA sunny mist złocista mgiełka samoopalająca - użyta dwa razy na twarz |
|
|
|
|
#2 |
|
:)
|
Dot.: szybka wymiana w maju zapraszam :)
cos u mnie za
*VICTORIA'S SECRET forever pink mgiełka do ciała- jest 80 % z 250 ml *BURBERRY body EDP- jest 20% z 85 ml |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Interesowałyby mnie kosmetyki do włosów, najbardziej szampon Baikal
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
*SHISEIDO sun protection SPF 30 podkład w odcieniu SP 60- użyty 3 razy
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za:
RECEPTURY BABUSZKI AGAFII balsam na brzozowym propolisie- raz użyty *BAJKAL HERBALS rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *LACTIMILK rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *BEAVER PROFESSIONAL tea tree szampon do włosów- użyty dwa razy *BEAVER PROFESSIONAL tea tree odżywka do włosów- użyta dwa razy Mam troche perfumowych odlewek, np YSL Manifesto, Guerlain Samsara, YSL Black Opium, Black XS i kilka innych
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za GUERLAIN terracotta joli teint podkład w odcieniu medium- użyty maksymalnie 5 razy ? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Elixir poleci do innej wizazanki na 90%, takze moge Ci zaproponowac maslo. Co moglabys za nie,oddac?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za:
YVES ROCHER moment de Bonheur EDT- jest 50% z 50 ml *BAJKAL HERBALS rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *LACTIMILK rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *DermOrganic szampon do włosów zniszczonych z olejem arganowym całkowicie naturalne składniki 1 litr- użyty raz *DermOrganic maska do włosów zniszczonych z olejem arganowym 1 litr - użyta raz *DermOrganic serum z olejem arganowym - użyte raz *TIGI BED HEAD odżywka do włosów zniszczonych - jest ponad 90%
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
*YVES ROCHER moment de Bonheur EDT- jest 50% z 50 ml
*AVON rare gold EDP- jest 70% z 50 ml *BURBERRY body EDP- jest 20% z 85 ml RECEPTURY BABUSZKI AGAFII balsam na brzozowym propolisie- raz użyty *BAJKAL HERBALS rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *LACTIMILK rosyjski szampon do włosów zniszczonych- użyty góra 5 razy *BEAVER PROFESSIONAL tea tree szampon do włosów- użyty dwa razy *BEAVER PROFESSIONAL tea tree odżywka do włosów- użyta dwa razy *BIOSILK maracuja oil kuracja 15 ml- trzy nowe opakowania *DermOrganic szampon do włosów zniszczonych z olejem arganowym całkowicie naturalne składniki 1 litr- użyty raz *DermOrganic maska do włosów zniszczonych z olejem arganowym 1 litr - użyta raz KERASTASE chroma thermique krem termiczny 50 ml- użyty raz *REVLON PROFESSIONAL style masters pianka zwiększająca objętość 300 ml- użyta 7 razy góra *VENUS pianka depilująca- raz użyta ? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
*DermOrganic maska do włosów zniszczonych z olejem arganowym 1 litr - użyta raz *KERASTASE chroma thermique krem termiczny 50 ml- użyty raz ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.