|
Notka |
|
Gry komputerowe Forum dla graczy komputerowych. Nie wiesz w co grać? Co kupić? Która gra jest fajna? Dołącz i podziel się wiedzą i pomysłami. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Raróg
|
Gra żużlowa.
Jeśli było, to przepraszam.
Znacie może jakąś fajną i dość dobrą graficznie grę żużlową? Bo mi mój TŻ doopsko truje, żeby mu zainstalować. Może któraś z Was wie, gdzie pobrać, albo Wasi TŻci wiedzą? Będę wdzięczna za pomoc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gra żużlowa.
- FIM Speedway Grand Prix - są nawet 4 części tej gry
- Speedway Liga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raróg
|
Wszystko fajnie, tylko na żadnej stronie "Kup teraz" mi się nie otwiera
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raróg
|
No tak... Jakie to człowiek ma czasem zaćmienie umysłu
![]() Dziękuję Ci serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wiem, że trochę późno to czytam i odpisuję, jeżeli jednak jeszcze szukasz, to w grudniu 2014 była zapowiedź, że firma Techland (autorzy wymienionych wyżej gier) tworzy nową odsłonę gry żużlowej, której premiera ma nastąpić w tym roku. Póki co nie ma szczegółów, czekam z niecierpliwością.
Z gier żużlowych można jeszcze polecić Menadżera Mańskich, ale tutaj nie jeździmy, a prowadzimy klub i gra nie spełnia Twojego warunku o "dobrej graficznie grze" (nawet zdecydowanie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raróg
|
Dziękuję Ci bardzo
![]() Temat wciąż jak najbardziej aktualny, TŻ zaczyna jeździć w systemie 3/1 i będzie się nudził w aucie w weekendy, więc szukam mu, czego mogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.