|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Studia - Katowice czy Kraków?
Hej
![]() Jeszcze był plan żeby jednak zostać w Kato i zrobić inżyniera, a na magisterke przeprowadzic się do Krakowa ale jednak 3,5 roku to kupa czasu ![]() Edytowane przez jestemkasia94 Czas edycji: 2015-09-11 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studia - Katowice czy Kraków?
Idź za marzeniami. Zawsze.
A praca przez agencję zewnętrzną to zazwyczaj nie jest dobra opcja, tylko zdzierstwo. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy brać udział w rekrutacji Agh?
Według mnie powinnaś zostać w Katowicach. Zrobiłam dokładnie tak jak Ty. Poszłam do miasta wymarzonego, ale nie na kierunek który mnie interesował przez co zmarnowałam dwa lata. Bo skończyć tego co zaczęłam, nie skończyłam. Ale za to sobie żyłam w wymarzonym mieście. Teraz dopiero zmądrzałam i idę do innego miasta, ale na wymarzony kierunek. Do Krakowa mam zamiar wrócić po zrobieniu inżyniera.
Tobie tez to polecam. Z resztą do Krakowa z Kato autobusy jeżdżą co pól godziny i jedzie się też fajnie, szybko, przyjemnie. Więc nie ma problemu żeby na jeden dzień pojechać do Krakowa i pozwiedzać. Serio, przemyśl to i lepiej zostań na wymarzonym kierunku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
na przekór do celu
|
Dot.: Czy brać udział w rekrutacji Agh?
Znając Twoje plany zmienne niczym chorągiewka zostań w Katowicach. Ja w tym roku skończyłam studia, 5 lat, a wydaje mi się, jakbym zaczynała je pół roku temu, więc 3,5 lata zleci zanim się obejrzysz.
Tym bardziej, że masz już pracę, no sytuacja bajka, a Ty chcesz tak zaryzykować.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No w sumie, zleci na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.