|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Perfum kwiecień - Tresor Nuit, LVEB, Jean Paul Gaultier, Sensous
NIEAKTUALNE
nowy wątek maj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=51393842 #post51393842 Witam ![]() - Nie szukam ubrań - Zdjęcia dodaje w wątku na życzenie - Dokładka na czerwono - Pogrubione oddam bez większego marudzenia - Za interesujące mnie perfumy mogę oddać więcej ![]() Perfumy: Odlewki i miniatury Wish: Armani Si/Intense edp YSL Manifesto edp Black Opium Tresor Lumineuse/Nuit Miss Dior ...wszelkie słodkie i trwałe zapachy Wymienię: Pomadka do ust MATTE , kolor 412 - ciemna, wpadająca w bordo/śliwkę (Supertwała, ale chętnie przygarnę jakąś pomadkę/szminkę w odcieniach czerwieni) L'Biotica Active Lash - Serum Przyspieszające Wzrost Rzęs I Brwi z BIMATOPROSTEM (używane kilka razy, bo mam teraz 4long lashes) - mam opakowanie i karton Edytowane przez u_zywicka Czas edycji: 2015-05-14 o 07:42 Powód: nowości |
|
|
|
#2 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: wymiana perfum
Joopa chcę!
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana perfum KWIECIEŃ
cześć, za ZEN może Annayake Matsuri w podobnej pojemności?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-448628 |
|
|
|
#4 |
|
Kazar Lady
|
Dziękuję w takim razie, odlewek nie chce, joopa chciałam na zapas
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic, dziękuję bardzo
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś za Zen?
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Odp
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
To Juicy Couture moge oddać - jest słodkie i trwałe
.A teraz doczytałam że dołożyłaś LVEb LEGERE - akurat tę wersje lubię to może zmieniłabym na to? tylko nie wiem ile Ci zostało. Chanel jednak trzymam dla siebie - mam własnie kilkudniowy ciąg i jestem z zapachowym raju .Ale odlewką mogłabym się podzielić edp lub edt.
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to typowy słodziak - raczej kwiatowo - słodki, ja w nim czuję taki klimat z Pure Poison ale dużo bardziej aksamitny i miękki jako zapach.
W klimacie klasyków nawet bym go umieściła ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Trwały jest ale nie tak intensywny jak Classique JPG - ten jest dla mnie jak walnięcie młotem .Bardzo przyjemny zapach w takiej kwiatowej kategorii, bardzo ładnie się rozwija, jest duża szansa że Ci się spodoba.
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Zen?
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za LVEB Legere?
Mam też Tresor in Love i chyba Tresor, ale po terminie (choć zapach bez zmian moim zdaniem)... |
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Odp
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że 30 ml, ubytek niewielki, kilka psików. Musiałabym wziąć z domu, żeby zrobić zdjęcia. Daj znać, czy byłabyś zainteresowana
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() a którego diora? ![]() poison jest już w zaawansowanych negocjacjach. LVEB Legere. - nie wiem ile dokłądnie - flakon 75 ml (mogę dodac zdjęcia) to mi się spodobało ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- oj nie ![]() z twojego kramiku tylko lveb wpadło mi w oko, za diora chciałabym przygarnąc coś czego na pewno będę używać ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- czyli zostało nie więcej jak 40 - dobrze myślę? kurcze trochę mało bo charpkę masz zapewne na jadore? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-04-28 o 22:29 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Red Door to baardzo mocarny klasyk, trwałością i mocą porównałabym go z Poeme
.A mam jeszcze White Diamonds E.Taylor - te są dla mnie bardzo w stylu No5.
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
Ale może jeszcze się zastanowisz? Rozumiem, że Legere nie jest cały.
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zen lub la vie legere mam z Twojej wish tresorka 28/30
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak wspomnialam mp jest juz w zaawansowanych negocjacjach, md jest wolna, tylko twojego zapachu jest sporo mniej, moze cos zaproponujesz dodatkowo?
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Niestety zapachow opisywac nie potrafie moze poczytaj na kwc? Nie chcialabym wprowadzac cie w blad, trwalosc jadore bdb to edp ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Niestety zapachow opisywac nie potrafie moze poczytaj na kwc? Nie chcialabym wprowadzac cie w blad, trwalosc jadore bdb to edp |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Pytałaś u mnie o Poisona. Mogę oddać za LVEB. Dla wyrównania pojemności mogłabym dorzucić coś z odlewek
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie, to podziękuję
Dune poleci tylko za wisha ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Mam bardzo dużo, ale nie na wymianę Na LVEB nie zależy mi aż tak bardzo, to nie jest mój wish. Mam 30 ml odlewkę Midnight Poison zrobioną specjalnie dla mnie przez Diorishę, ale to zapach - unikat, wycofany już, który uwielbiam, więc pewnie nawet za flakon LVEB bym jej nie oddała ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Oj kurcze, chyba nic dla siebie nie widzę To, co masz w wątku, to nie mój typ zapachów. Ja kocham killery, ale inne
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2015-04-29 o 11:35 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie mam już Poeme aby sprawdzic to podobieństwo na 100% ale klimat zapachu jest na pewno podobny- mimoza, która daje taka słodycz i niesamowita moc.
To zapach w tym klasycznym stylu, który naprawdę się rozwija i zmienia w trakcie noszenia.
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Cała - 5 ml, tylko "maźnięta"
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Jest słodki ale taką kwiatową słodyczą - w Classique to dla mnie przede wszystkim słodycz waniliowa.
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nic poza tym, co pisałam
Słodkie są też te zapachy z Ives Rocher. |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Będę w domu to psiknę sobie oba i wtedy zdam relację
.A zainteresuj sie może jeszcze White Diamonds - poczytaj na Fragrantica - bo to dla mnie taka turbo No5 - mogłaby Ci się spodobać ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Tak, jak dla mnie mocniejsze .---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Wiesz, te wszystkie zapachy są w taki kwiatowo - pudrowy sposób słodkie ale nie jest to taka waniliowo - cukrowa słodycz typu Hypnotic Poison
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

:
.

Ale może jeszcze się zastanowisz? Rozumiem, że Legere nie jest cały.