|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wesele lubartów
Witam, planujemy wesele w okolicy Lubartowa na ok.140 osób. Odwiedziliśmy już kilka miejsc w okolicy ale nie możemy się zdecydować. Może ktoś mógłby podpowiedzieć na bazie własnych doświadczeń. Zastanawiamy się między Mieczysławką, Imperium i Kamienny Potok. Prosimy o pomoc w wyborze, a moze jakiś inny warto wziąć pod uwagę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wesele lubartów
Imperium mogę śmiało polecić. Rok temu robiłam u nich przyjęcie. Cena wesela była trochę niższa, niż w innych domach weselnych w okolicy, a oferta bardzo bogata i konkurencyjna, dlatego też się zdecydowaliśmy i nie żałujemy. Obsługa super, jedzenie przepyszne, wspaniała zabawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
... choć nie Westwood
|
W okolicy Lubartowa byłam tylko w Sosnowym uroczysku, Zajeździe Wincentów oraz Paradise w Lucce. W kazdym mi się podobało
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W okolicach Lubartowa mogę polecić np. firlejowe sioło. W sumie to kilka kilometrów od Lubartowa, ale fajną sale mają i jedzenie też nawet dobre.
Gdybyś poszukiwała zespół muzyczny to polecam też www.pifpafband.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.