|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
studia licencjackie bez obrony
Witam serdecznie Wizażanki, od dziś dołączam do was
![]() Ukończyłam 6 semestrów studiów licencjackich, ale nie obroniłam się, więc nie mam dyplomu. Później zajęłam się czymś innym. Być może będę reaktywować kiedyś tamte studia. Obecnie szukam pracy, gdzie wymaganiem pracodawcy jest tylko wykształcenie średnie, praca nie ma związku z moim wykształceniem. Pytam tak na przyszłość - czy te studia na tą chwilę mają jakiekolwiek znaczenie? Rozumiem, że bez obrony moje wykształcenie pozostaje wciąż średnie. Czy pracodawca może ode mnie wymagać dowodu iż ukończyłam te 6 semestrów, nie zrozumcie mnie źle, chce się przygotować na wypadek rozmowy kwalifikacyjnej. Czy powinnam wystąpić o zaświadczenie z uczelni iż ukończyłam te 6 semestrów? Moim zdaniem pracodawcy nie powinno interesować wykształcenie wyższe jeżeli aplikuje o pracę gdzie wystarczy samo średnie maturalne. Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: studia licencjackie bez obrony
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: studia licencjackie bez obrony
Cytat:
![]() A praca licencjacka nie jest u Ciebie jako jeden z przedmiotów z ostatniego semestru? Nie masz za nią punktów ECTS? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.