|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kurs Fryzjerski HairXtend
Nie polecam kursu z urzędu pracy w placówce HairXtend ul.Wiertnicza76 Warszawa Pani Justyna "trenerka" treserka " miła ale jej wiedza opiera się na teorii. Pani Martyna z recepcji strasznie nie miła jak by kij od szczotki w dup** klon Szefowej p.Basi strasznie sztywna atmosfera .. Jest jeszcze pani Ewelina prowadzi szkolenie z doczepiania włosów ciekawe czy ma dokumenty na to bo dowiedziałam się ze kilka miesięcy przed moim kursem została sam z urzędu pracy wysłana na kurs fryzjerski a teraz zaczęła szkolić coś dziwnego zero profesjonalizmu szkoda gadać pracuje się na najtańszych materiałach artego allwawes leo jak przyszłam to miały 1 szampon i jedną odżywkę TRAGEDIA !!! pracują na foli kuchennej grzebienie połamane szczotki brudne sam osobiście je myłam i JEDNA MAsZYNKA do strzyżenia na 5 osób. Pracuje się na główkach używanyh przez tysiące osób wczenisej takich poniszczonych. przez cały kurs baejaże i nic wiecej TRAGEDIA niepolecam kurs nie jest wart swojej ceny !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurs Fryzjerski HairXtend
Cytat:
![]() Chociaż przyznam się że ta opinia mnie przez chwilę wstrzymała przed ostateczną decyzją. Ale nie żałuję. Dużo się nauczyłam i gdybym jeszcze raz stała przed wyborem szkoły wybrałabym właśnie hairxtend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.