![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
błagam bo się na łyso ogolę ... ;/
Witam
Jak czegoś nie zmienię w mojej fryzurze to oszaleję, takie same (bardzo długie, prosto obcięte, jasny blond) włosy od lat. Macie jakieś pomysły? Włosy mam całkiem proste, raczej cienkie, ale niepodatne na stylizację, szybko przetłuszczające się. Nie chcę schodzić całkowicie z długości, tzn. na plecach niech pozostanie ta długość, za to z górą chciałabym poszaleć, ale napewno nie chcę prostej długiej grzywy, bo mam buzię jak księżyc w pełni i chyba mi to nie najlepiej zrobi... Załączam zdjęcie, może coś pomoże... Dzięki wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: błagam bo się na łyso ogolę ... ;/
Mialam podobny problem,dlugiie proste wlosy ktorym ciezko bylo nadac objetosc, teraz skrocilam je i siegaja lekko za ramiona przy czym wycieniowalam je od ucha i naprawde ladnie sie ukladaja. Na twoim miejscu zrobilabym chyba grzywke na bok aby wysmuklic twarz, mozesz tez poeksperymentowac z pasemkami ,mysle ze jasny braz dodalby Ci duzo uroku
![]() ![]() Pozdrawiam i powodzenia w metamorfozach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
fryzjera boję się bardziej niż dentysty naprawdę ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Podróżniczka
|
Witam Cię serdecznie na Wizażu!
Po pierwsze to ja u Ciebie żadnej pełni księżyca nie widzę, o ![]() Zdjęcia takie trochę maławe i ciężko dokładnie określić kształt buzi, ale dość marudzenia, zobaczmy co tu można zrobić ![]() Kolor włosków Przede wszytskim t ja bym sie tego blondu pozbyła. Przydałby się inny odcień, najlepiej ciemny blond - złocisty z jakimś ciemniejszym akcentem. A może skusiłabyś się na jakiś jaśniejszy odcień brązu. Teraz fryzurka Proponuje podcieniować, wiadomo, że jeżeli Twoje włoski sa kompletnie nie poddatne, to to cieniownie nie może być jakieś straszne ![]() Mimo wszytsko ja bym sie upierała przy grzywce dla Ciebie, żeby trochę zakryć czoło. Cięta z całości grzywka na bok byłaby najlepsza ![]() A teraz zdjęcia pierwsze zdjęcie to propozycja koloru a następne fryzurek Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie ;*
a co myslisz o srebrnym blondzie z popielatym ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
zaniosę Pani fryzjerce zdjęcia od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ja rowniez mysle ze grzywka to jest to, taka mala grzyweczka a naprawde zmiena ogolny zarys fryzury
![]() ![]() ![]() Co do koloru to rozwniez uwazam ze przyciemnij, ale to co proponowalas z tym zrebrym blondzie z popielatym wydaje mi sie dobrym pomyslem ![]() I jak wrocisz od fryzjera to koniecznie prosze foto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dzięki za otuchę ... foto napewno dam jutro wieczorkiem ... i albo bede skazana na kaszkietowkę przez rok, albo upiję się ze szczęścia ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Proponuję to drugie rozwiązanie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() jeszcze się zastanawiam nad prostą grzywą, ale przy włosach przetłuszczających się nie jest to chyba najlepsze rozwiązanie, bo ciągle będzie tłusta ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czkeamy na TWoja przemiane
![]()
![]() |
#13 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Kwestia przetłuszczania to rzecz względna, różnie z tym bywa. Może być raczej oklapnięta bo tłuste włoski są zazwyczaj ciężkie. Odradzałabym też ze względów estetycznych, ja tam Ciebie widzę w tej ukośnej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
pomysl pomysl nad prosta mysle ze moglabys naprawde switnie wygladac;] hm moja siostra tez ma tendencje do przetluszczania ale ma prosta grzywke i poprostu codziennie ja myje( a cale wlosy co 2, 3 dni
![]() pozdrawiam raz jeszcze;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie dziewczyny, ratujecie mi życie ...
zdecydowanie to moja mocna cecha ale do wlosow podchodze chyba zbyt zachowawczo |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a ja potrzebuje też porady - mam podobną twarz, tylko włoski do ramion (równo uciete bez cieniowania) naturalny ciemny bląd z rozjaśnionymi pasemkami i już sporymi odrostami. Doradcie mi jakąś fryzurkę i kolor !!! Plis !! Moze wycieniować trochu, ale bez grzywki, i co z tym kolorem ??? Mozę jakiś ciemny blad albo jasny brąż czy orzech ?? Ale jak mi chyci to na jasnych pasemkach ??? Czy nie na rudo ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
wogóle to muszę wyjaśnić Wam dlaczego tak strasznie zależy mi na odmianie.
mianowicie chcę zmienić sposób w jaki jestem odbierana, mam dość stereotypu słodkiej idiotki, myślę, że fryzura mogłaby tem zaradzić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
wrzuć zdjątko, chyba wtedy będzie łatwiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
jedyne co bym u ciebie zmieniła to kolor! ale nie rezygnuj z blondu bo fajnie ci w nim polecam kolor blask ksiezyca Safiry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Poza tym cieńkich i niepoddatnych włosków po podcięciu i delikatnym wycieniowaniu nie trzeba modelować, ewentualnie wysuszyć na grubą szczotkę i to wystarczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Sama dziś likwiduję moje blond pasemka, i farbuję się na ciemny brąz ![]() Jutro zas wybieram się do fryzjera ![]() ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hey! masz b.ladne wloski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ja chcialam tylko powiedziec, ze masz naprawde piekne wlosy (zazdroszcze, bo ja jestem na etapie zapuszczania) i masz racje, nie obcinaj ich zbyt duzo z dlugosci. Pozdrawiam!
![]() |
#25 |
Moderator
|
Witaj na czwartym zdjeciu jestes podobna do Dody troche
![]() ![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
dziękuję, życie mi ratujecie, bo będę miała co tej bidnej Pani fryzjerce pokazać, zanim zażyczę sobię narkozę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
witajcie
mam ochotę na fryzurkę a'la Sarah Connor, ale z drobną zmianą a właściwie nie drobną, chcę górę włosów taką jak ona ma, ale nie chcę obcinać nic z długości moich włosów (do pół pleców). Zrobiłabym taką grzywę i pseudo irokeza a długość z tyłu by została. Co myślicie o tym? Może ma któraś z was zdjęcia tej fryzurki, albo zdjęcia Anny Muchy bo słyszałam, że ona ma teraz podobną? Dzięki wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
niewyobrazam sobie ciebie z irokezem,mysle ze niebedzie pasowac do ciebie,a jak bedzie z ukladaniem ?nie nie
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2005-11-09 o 23:10 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
Cytat:
A moze takie fryzurki mysle ze taka zmiana bylaby dla ciebie najlepsza i ten kolorek w sam raz ![]() ![]()
mikroREKLAMA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale proponuje wycieniowac mocno i grzywke taka na boczek jak ma np. Lindsay Lohan ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.