|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fotografia ślubna - 3miasto
Widziałam gdzieś tutaj podobny temat, ale chyba nie tak konkretny (z miejscowością). Poza tym już się mocno zdezaktualizował.
Szukam dobrego, ślubnego fotografa z Gdańska. Słyszałam bardzo pozytywne opinie o panu Piotrze Połoczańskim (strona: www.redwedding.pl). Jego zdjęcia wyglądają super, ale może ktoś miał z nim do czynienia i mógłby wypowiedzieć się z własnego doświadczenia lub ewentualnie polecić jeszcze kogoś innego? Byłabym bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotografia ślubna - 3miasto
cześć
Piotr jest świetnym fotografem, polecam znam go od strony nie ślubnej, ale wiem co mówię ![]() mogę również polecić jego koleżankę Natalię www.bruklins.com , ma oko pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja polecam fotografów z naszego ślubu - Natalię i Przemka - www.np-foto.blogspot.com .
![]()
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Czy ktoś z was zna fotografa, który zdjęcia ślubne wykonuje później również w formie obrazów? Czy to już muszę się do jakiejś osobnej firmy zgłosić? Chciałam po sesji od razu dostać wielkoformatowy obraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A czy żaden z fotografów, z którymi do tej pory rozmawiałaś, nie oferował zrobienia "fotoobrazu"? Dziwne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.