|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Typ urody ciężki do określenia :)
odnośnie zdjęcia to mam a avatarku, inne nie chcą mi się wkleić
![]() Czyli odnośnie pytań i odpowiedzi: Opalam się na czerwono, ale dość szybko brązowieje (albo żółcieje), moje ręce mają lekko żółtawe zabarwienie (możliwe, że od nadmiaru marchewki ![]() Kolor oczu brązowo-zielone, lub zielono-brązowe, z wiekiem coraz bardziej zielone mi się robią ![]() ![]() ![]() Piegów całkowity brak Cera typowo porcelanowa, jasna. Rumieńce różowe, tylko na policzkach. Najczęsciej mi powtarzają, że mam lakowaty typ urody. Lekka skłonność do zaczerwienień, wrażliwa cera. Chłodny odcień i najczęsciej blada, tylko te laleczkowate policzki... ;/ Kolor włosów ciemny brąz, nie jest fotoczuły. Odcień typowo czekoladowy, taka gorzka czekoladka. Na pewno nie czarne. Lśniące ale bez przebłysków. Typowy wyrób czekoladopodobny :P Kolor ust- jasnoróżowy Kolory które uwilbiam i noszę na codzień: Czerń, czerń i tylko czerń. Kocham ten kolor i nie odstąpię za żadne skarby ![]() Ostatnio wzięło mnie coś na turkus, lubię jeszcze czerwień, ale taki krwisty szkarłatny. Raczej zimne odcienie. Własnie nie wiem w czym mi jest dobrze, mam jeden żakiet jasnozielony, taki wręcz żarówiasty, dokładnej pomiędzy groszkowym, a żółtym i wszyscy mówią, że wyglądam świetnie ![]() ![]() Jedyne co wiem, że jest tragiczne dla mnie to pomarańcz. Ostatnio pani z IsaDory, która mnie malowała nie mogła określić mojego typu bez palety ;( pomóżcie choć trochę, proooszę. Jak tylko uda mi się wkleić zdjęcia zrobię to bezzwłocznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Typ urody ciężki do określenia :)
ufff w miare sie udało
Jedno oczko o cała buzia w kolorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmmm... ciężki typ do określenia
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zelgadio, kolor włosów na zdjęciu to Twój naturalny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie też zastanawiałam się nad latem-zimą, ale nie mam pojęcia w czym jest go więcej. Nie lubię złota, kocham srebro. jest bardziej gotyckie
![]() ![]() ![]() Do Joey: Tak, to mój naturalny kolorek, nigdy nie miałam farbowanych włosów, bo później byłoby mi ciężko do niego wrócić, zwłaszcza, że mam cienkie, podatne na zniszczenia włoski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jestes lato-zimą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tak jak przypuszczałam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.