|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
PILNE! Paragon L'oreal Paris.
Wiem, że jakiś czas temu już taki temat był, nie wiem czy zamieszczam w dobrym miejscu... Usunę, jak tylko znajdę pomoc. Otóż wzięłam udział w konkursie L'oreal. Akurat kupowałam mamie podkład na dzień Matki, więc miałam paragon, ale jako iż nie wygrałam wtedy, kiedy się zgłosiłam, to paragon wyrzuciłam. Dzisiaj dostałam maila, że wygrałam i muszę im tylko wysłać adres i paragon, z dowolną rzeczą z L'oreal zakupioną w dniach 4-31 maja. No i mam problem. Oczywiście za pomoc odwdzięczę się, podeślę na przykład coś słodkiego pocztą... Albo pomogę może w jakiejś innej sytuacji. To dla mnie bardzo ważne, więc jeżeli ktokolwiek z Was posiada paragon z maja, z czymkolwiek z firmy L'oreal, będę niezwykle wdzięczna za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: PILNE! Paragon L'oreal Paris.
Mam paragon z kremem L'oreal zakupionym w Rossmannie. Jeśli wystarczy samo zdjęcie, to mogę podesłać mailem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: PILNE! Paragon L'oreal Paris.
Tak, samo zdjęcie wystarczy. Mail: sara.puchalska@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.