|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent na 4 rocznicę dla narzeczonej ;)
Hej,
mam problem. Zbliża się moja 4 rocznica związku z narzeczoną. Co roku z tej okazji dostaje ode mnie mały drobiazg. Zazwyczaj było to coś romantycznego, ręcznie robionego Ogólnie lubię jej dawać "spersonalizowane" oryginalne prezenty. Nie chodzę na łatwiznę.W tym roku przez natłok pracy trochę przespałem sprawę i zastanawiam się na którąśz tych opcji: -zamówienie ręcznie malowanej porcelanowej filiżanki do kawy wg. mojego pomysłu (fajna sprawa tyle, że na walentynki dostała podobny kubek) -fotokalendarz -srebnra branzoletka z serduszkami Rocznicę będziemy spędzać na wyjeździe także na pewno zaprosze ją też na kolację ![]() Narzeczona ma 26 lat. Pomożecie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent na 4 rocznicę dla narzeczonej ;)
Proponuję karnet do spa lub biżuterię plus kwiaty z bilecikiem z zapisaną propozycją daty ślubu, jeśli jeszcze nie macie ustalonej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Ogólnie lubię jej dawać "spersonalizowane" oryginalne prezenty. Nie chodzę na łatwiznę.