|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zniszczyłam gerberę....
i jak ją zmusić do ponownego kwitnięcia?
moja wina, stała w zbyt ciemnym pokoju gdzie przez większość dnia były jeszcze zaciągnięte rolety :/ biję się w pierś no bo zawiniłam... Kwitła kiedy ją dostałam, ale nie miałam dla niej czasu, nawet nie wiedziałam co to za kwiatek, więc postawiłam przy toaletce i przypominałam sobie o niej tylko jak się malowałam przed pracą, obiecując że jak tylko przyjdzie weekend to się nią zajmę... cóż do weekendu nie wytrzymała, zwiędły 2 kwiatki, obumarł pączek, liście zżółkły i opadły... Odratowałam ją, listki znów są pięknie soczysto zielone, stoją dumnie na baczność, ale to już 3ci miesiąc jak kwiatków ani widu ani słychu... Latam z nią cały dzień jak z dzieckiem. Bo teraz pogoda super więc wystawiam na ogród, słoneczko świeci pięknie, temperatura optymalna nie przekracza 20' i nie ma wiatru. Mąż się śmieje że niedługo kołysanki zacznę jej śpiewać, gdyby to pomogło to bym jej całe arie operowe śpiewała.... macie jakieś rady jak jej jeszcze pomóc?
"I don't want to start any blasphemous rumours But I think that God's got a sick sense of humor And when I die I expect to find Him laughing" Depeche Mode Edytowane przez Verri Czas edycji: 2015-05-26 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.