|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
stres, nerwica?
Witajcie,
Dziewczyny, czy lekarz rodzinny może wypisać L4 do pracy z powodu nasilających się objawów somatycznych stresu? Idę dzisiaj do lekarza, ale stresuję się, że pomyśli, że coś wymyślam, czy kręcę... , a tak nie jest. Od 5 tygodni borykam się praktycznie bez przerwy z okropnymi bólami głowy. Ból przez kilka dni utrzymuje się na dość znośnym poziomie, po czym przeradza się w okrutną migrenę, która potrafi utrzymać się do 2-3 dni. Oprócz tego, boli mnie żołądek i plecy. Czuję się słaba, jakbym miała co najmniej grypę... , a nic teoretycznie mi nie jest... Mam zawroty głowy, napady afazji i nie śpię po nocach... Nie mogę normalnie egzystować... w tym normalnie pracować... Chodzę do pracy i modlę się, żeby tylko z niej wyjść, kiedy tylko przekraczam próg biura ból głowy staje się nie do znieniesia... Nie mogę się na niczym skupić, nie wiem, co czytam, robię podstawowe błędy i mam problem z wysłowieniem się. Wszystko spowodowane pracą, której nie znoszę, a odkąd zmieniono nam szefa, jest tylko gorzej... Przeniosłam się na pół etatu, chcąc mieć trochę więcej luzu... ,ale nigdy z pracy nie wychodzę wcześniej niż przez 17, bo "zawsze jest cos do zrobienia". Szef nie chce dać mi urlopu, bo czuje , że chce złożyć wypowiedzenie... i to jest prawda..., ale póki co, nie jestem w stanie chodzić do tej pracy i nie mam siły wstać z łóżka.. Czy mogę mieć nerwicę, depresję? Lekarz pierwszego kontaktu coś zaradzi? ![]()
Jest git ![]() Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2015-05-28 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: stres, nerwica?
może wypisać, co wiecej powinien dać skierowanie do neurologa/psychiatry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: stres, nerwica?
Szkoda zdrowia. Zwolnienie i jak najszybciej zwijaj się z tej roboty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.