|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
XI Marszobieg Niepodelgłości
Krakowianki!
Wybieracie się może na już XI Marszobieg niepodleglosci? Trasa z Kopca Kościuszki na Kopiec Piłsudskiego, jestem zdezorientowana co do długości trasy bo każde źródło mówi inaczej - 5,7,8 kilometrów? ![]() Jak Wam idą przygotowania? [jeśli idą ] Dziś przebiegłam Błonia dookoła, z katarem nie było to bardzo komfortowe No ale.. Mam nadzieję, że się skusicie
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XI Marszobieg Niepodelgłości
Szatynko
![]() Przyznam się, że nigdy po Błoniach nie biegałam. Mam inną trasę. Ale jeżdzę tam rowerem, na kopce też. Czy to będzie BIEG czy MARSZOBIEG? Kiedy start? Gdzie zapisy? Podejrzewam, ze to troche wiecej niz 5 km Intensywnie się zastanawiam nad tym, ale mysle ze jak dla mnie jest troszkę za późno (choc nie znam daty, jestem zdezorientowana, nigdy nie interesowałam sie takimi rzeczami), musiałabym wrócić do interwałów i biegania pod górę. Na rowerze szło mi nieźle, ale w wbiegnięcie na kopiec wydaje mi się bardzo intensywne (chociaż przyznam,ze ostatnio ćwicze koło siebie na mniejszej "górce" )Szatynka, moze bysmy sie razem kiedyś gdzies przebiegłyśmy Zupełnie zapomniałam, ze Ty tez jestes z Kraka |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dodam apropo's kataru
Dziś rano był taki mróz, że o mały włos nie powstały sopelki |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, czy jest to bieg czy marszobieg - zależy od kondycji. Ja w zeszłym roku truchtałam spokojnie i tak też dotruchtałam do końca Takie małe dzieci sięgające do pasa dały sprint na początek wiec one miały marszobieg ![]() Powiem Ci, że momentami bywa ciężko, o tyle na lisciach można się conajwyżej poślizgnąć ale pod górkę, po kamieniach - dziękuję, postoje ![]() Lubie tą impreze bo jest wesoło, szczególnie w większej grupie ![]() Cytat:
Mam traumatyczne przeżycia po wczorajszych błoniach, nie mogłam się powstrzymać by nie wygarnąć posiadaczom psów. Zakładać im smycze do jassnej!Pozdrawiam
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
do jakiego klubu należysz?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Szatynka ponawiam pytanie i proszę o relację z dzisiejszego biegu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Ich za opóźnienie ale wczoraj wieczorem dopiero wróciłam z 4dniowego turnieju siatkówki w Zawoji
[oczywiście było dodatkowo kilkanaście km do przebiegnięcia dziennie ale przynajmniej kondycja skoczyła ]Ojj biegło mi się fatalnie Mimo, że tydzień wcześniej miałam trening na świeżym ostrym powietrzu to w sobotę mnie ono po prostu zatkało. Zaatakował mnie ból mieśni międzyżebrowych i zwijałam się po prostu :/ Warunki były trochę lepsze niż w zeszłym roku - nie było mokro Za to w lasku wolskim przy zbieganiu z górki trzeba było bardzo uważać na kamienie. Było BARDZO dużo ludzi, na początku trudno się było wogóle wybić z tłumu. Mam nadzieje, że za rok będzie lepiej ![]() Zajęłyśmy klubowo 5 miejsce, ale zdążyłyśmy się załapać na koszulki ![]() A trenuję w klubie przy szkole UKS Olimpia Dwójka. I mam dziką ochotę sobie pobiegać, gdybym odzyskała czucie w łydkach
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam relacje z Biegu, czytałam też w Joggingu. Zazdroszcze koszulki
![]() masz racje co do tego ostrego mroznego powietrza- jeszcze nie grudzien a tu takie hece! tez mnie zdziwiło, ze tyle osób było. naprawdę Gratuluje 5 miejsca! Super! |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszłym roku było 3, może dlatego tegoroczne miejsce mnie trochę zaskoczyło
Ale w takim razie pozostaje się udoskonalać ![]() Koszulka jest bardzo miła pamiątka Lece szukac w necie jakis fotek, moze gdzies jestem
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
super!! czekam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

Trasa z Kopca Kościuszki na Kopiec Piłsudskiego, jestem zdezorientowana co do długości trasy bo każde źródło mówi inaczej - 5,7,8 kilometrów? 
] Dziś przebiegłam Błonia dookoła, z katarem nie było to bardzo komfortowe 

Mimo, że tydzień wcześniej miałam trening na świeżym ostrym powietrzu to w sobotę mnie ono po prostu zatkało. Zaatakował mnie ból mieśni międzyżebrowych i zwijałam się po prostu :/