|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Duża zmiana małym kosztem - jak odmienić mój pokój?
Drogie wizażanki , przychodzę po radę
![]() Chcę odmienić mój pokój. Meble kupione po pierwszej komunii były dla mnie wtedy idealne a teraz... niebieskie lozko, niebieskie fronty mebli, niebieski dywan.. a ja lubię ten kolor ,no ale nie w takim natężeniu. Zaczęło się od tego że w wakacje dostane w prezencie łóżko - białe, z metalową ramą, chyba wiecie o co chodzi. Cieszyłam się jak głupia bo od dawna mi się takie cos podoba. Tylko, cholera , w tym kolorowym pokoju? No to przypomnialam sobie ze w piwnicy leży kremowo biała wykładzina dywanowa (na panele na razie nie mam planów ), która nie jest w domu potrzeba. Do tego malowanie ścian , bo to też nie jest ogromny wydatek a jakieś tam pieniądze mam oodlozone na bliżej nieokreślony cel. I tu pojawił się problem. Meble. Takie.http://pytanieomieszkanie.pl/kolory-...bli-brw-spido/ Mam szafę, komode, ten regał z półkami i szufladami i taką szafkę jakby polowka szafy. Myślę nad tym, czy skoro są one dosyć proste , fajnego efektu nie dało by gdyby je przemalowac na biało? Wiem czym, wiem jak, mam pomoc TŻ,a , ale czy to ma sens? Idąc tym tropem zamiast biurka z tych mebli na którym wiecznie brakuje miejsca stary stół, po babci, też na bialo. Mam od wujka kufer, jego też machne na bialo. Co o tym myślicie? Z góry dziękuję; ) ![]()
'Nie kupuję koncepcji z drugą połówką jabłka - jestem całym soczystym jabłkiem i nikt nie musi mnie uzupełniać, ale jak spotkam jakiegoś fajnego banana, melona czy kokosa chętnie zrobię z nim sałatkę i to będzie całkiem nowa jakość. ' Zapuszczamy włosy ![]() 40cm - 42cm- 45cm[/B] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Duża zmiana małym kosztem - jak odmienić mój pokój?
Ja bym na pewno malowała
![]() Ale nad stołem po babci się zastanów, bo jeśli to np. prawdziwe drewno, ma swój charakter, to szkoda malować na biało. Takie meble fajnie wyglądają we własnym kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Też bym pomalowała na biało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Skrzynia w zamierzchłych czasach była może drewniana ale teraz czarna i musze ją pomalować. A że stołem się zastanowię; )
'Nie kupuję koncepcji z drugą połówką jabłka - jestem całym soczystym jabłkiem i nikt nie musi mnie uzupełniać, ale jak spotkam jakiegoś fajnego banana, melona czy kokosa chętnie zrobię z nim sałatkę i to będzie całkiem nowa jakość. ' Zapuszczamy włosy ![]() 40cm - 42cm- 45cm[/B] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.