![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Notesiki:)
Wspomniane w wątku biżuteryjnym notesy dla jednej z galerii intenetowych
![]() Ten z żabką jeszcze nie skończony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
ładne
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Notesiki:)
baaaaardzo fajne
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sposób robienia notesów to moja słodka tajemnica
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Żabka i bukiecik są prześliczne,
![]() Żabka bardzo kojarzy mi się z genetyką, bo uczyłam się ze stronki, gdzie była identyczna czerwona i zielona żabka, a potem w skutek kodominacji powstała kolorowa żaba w paski ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie ten z bukiecikiem najbardziej wpadł mi w oko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A mis ię najbardzie podoba czerwony notes z biedronką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba po to jest forum, żebyśmy się dzieliły pomysłami no i raczej wiadome jest, że nawet jakbyś ujawniła "swój wielki sekret" to żadna z dziewczyn nie zrobiłaby identycznie jak Ty... no ale Twoja sprawa...to była tylko moja opinia... no i przepraszam, że jako niższa stopniem pozwoliłam sobie na taką opinie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy ma prawo przecież swój "sposób" zachować w tajemnicy. Nie bez powodu przecież receptury wielu produktów są ściśle chronione ![]() Swoją drogą, notesiki boskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
śliczne!! właśńie ez zżabkąmi sienajbardziej podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ten z żabcią sliczny jest:P
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
No dobrze, ja rozumiem, że nie powinno sie nikogo kopiować itp., ale jeżeli ktoś zamieszcza tutaj swoje prace, to po co? Po to tylko by usłyszeć pochwały? Jakoś tak się dziwnie składa, że dziewczyny bardzo chętnie dzielą się swoimi pomysłami ale tylko do momentu, kiedy zaczynają zarabiać na swojej twórczości... Od tej chwili wykonanie i pomysł staje się wielką tajemnicą handlową. W takim razie jaki jest sens prezentowania tu fotek z wykonanymi przez siebie przedmiotami? Pooglądać je sobie mogę w galeriach internetowych albo na Allegro, gdzie bywalczynie tego forum swoje prace sprzedają. Myślałam, że forum to stanowi miejsce samopomocy, że służy udzielaniu rad, pomaganiu sobie wzajemnie, wymienianiu doświadczeń przy rękodzielnictwie itp. A tymczasem jest to swego rodzaju wielka witryna, gdzie można pooglądać i przy dobrej woli pochwalić rzeczy, których tajemnica tworzenia jest nieosiągalna. Może jeszcze zróbmy konkurs, która z nas zbiera najwięcej pochwał... Jak dla mnie to jest troche śmieszne i zarazem żałosne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Fajne notesiki
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do aniielicy to i tak jest bardzo pomocna i jak moze to zawsze podrzuca rozwiazanie (po za tym jednym wyjatkiem). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jest powiedziane, że trzeba zdradzac jak to jest zrobione... pokazała zdjęcia bo wiele osób było ciekawe jak wygladaja jej notesiki... nie napisała "CHWALCIE MNIE" tylko zapytała jak nam sie podobaja.. kazdy może napisac ze sie nie podobaja albo podobają więc nie rozumiem .... po za tym ze zdjęcia mozna wiele odczytac.. ja np domyslam sie jak to zrobiła.. zdjęcia są bardzo dobre więc jak komus bardzooo zalezy zeby wiedziec to niech sam troszke pomysli.. i gotowe ![]() Pozdrawiam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym wtrącić swoje trzy grosze. Paranojo, częściowo się z Tobą zgadzam. Wiadomo, że gdy ktoś zaczyna zarabiać na swoich dziełach, to nie chce, aby go kopiowano. Może nawet sama galeria zabrania w regulaminie takiemu komuś umieszczania instrukcji. Gdy zaczynasz i nie jesteś w czymś dobra, to skupiasz się na poprawności wykonania, (tak, jak ja
![]() Nie dziwię się jednak Anielicy, że nie chce podać przepisu “krok po kroku”, ale chętnie zobaczyłabym te notesiki w środku. ![]() Anielica zrobiła dla “biżuteryjek” kurs obrazkowy, jak fotografować swoje wyroby, a wiadomo, że często dobre zdjęcie, jest dużo ważniejsze od samego wykonania, i to ono decyduje o popularności pracy. Nie można więc Anielicy zarzucić, że nie jest pomocna. (Mogła zachować swoja wiedzę dla siebie). A że każdy, kto się napracował, stworzył coś nowego i umieścił tu zdjęcie chce być chwalony, czy to jest dziwne? Po co by inaczej wklejał fotki? Nie sądzę, żeby wszyscy robili to “dla dobra ludzkości", typu: “patrzcie i uczcie się” (i kopiujcie ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z eklerka.
Aniielico, bukiecik super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ktoś chyba chciał zobaczyć od środka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86385 chyba tak wyglądają [bo to jest kolejny wątek aniiellicy z tym samym] no ja swoje w sumie podzielone zdanie przedstawiłam wcześniej...z jednej strony jestem z Paranoją [forum dla dzielenia sie a nie "chwalenia"] a z drugiej strony z Eklerką i resztą [przepraszam, że tak ogólnie] tylko, że znowu z trzeciej skoro widać wszystko na obrazkach[ znaczy ja widze, nie wiem jak reszta] dokładne wykonanie to nie wiem dlaczego aniielica robi z tego taką wielką tajemnicę... no i jest śmiesznie bo nic z tego nie wynika, chyba pora zakończyć przepychanki słowne ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi się zrobiło jak to przeczytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
aniielico, wybacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
aniielica to nie były uwagi ad personam, tylko bardziej dotyczyły całego sensu zamieszczania tutaj fotek swoich prac, z robieniem tajemnicy jak dane rzeczy są wykonane, zatem zupełnie nie ma potrzeby, by robiło Ci się przykro. Widzę, że większość dziewczyn nie zrozumiała o co mi chodzi. Never mind.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się Twoje prace, jednak dopracowałabym wykończeniówkę- tym bardziej że notesy mają iść do klientów galerii. Chodzi mi dokładniej o taśmę - przerwy między jednym kawałkiem a drugiej i niedokładne "zakładki" po bokach.
Ale ze słów krytyki tylko tyle. Pomysłowa z Ciebie osoba, bardzo świeże podejście do projektu i ogólnie rewelacja ![]() Gratuluję !
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cytuję samą siebie
![]() przerwy między jednym kawałkiem a drugim i niedokładne "zakładki" po bokach. Chodziło mi dokładniej o niewymierzone do końca kawałki taśmy i o "marszczenie" się zakładek taśmy na rogach. Sczególnie widać to na okładce z rybkami - górny lewy róg (przerwy). A co do techniki, to dlaczego nie przycinać dokładnie każdego kawałka taśmy z osobna? Byłoby dokładniej i estetycznej jak mi się wydaje. p.s. przykładowe rozwiazania: http://www.cudenka.pl/index.php/cPath/51_52 http://szczyptaswiata.pl/advanced_se...o=&dfrom=&dto=
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ok ok, nie jestem w końcu specjalistą
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A ja bym proponowala porobic okladki z wlasnorecznie czerpanego papieru. Napewno beda niepowtarzalne. Bylo wiele watkow na wizazu o roznorodnych technikach czerpania papieru, o postazaniu i roznych efektach. Polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.