trochę wolnego czasu :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-06, 00:06   #1
LAILAEU91
Przyczajenie

trochę wolnego czasu :)

Cześć

Moje pociechy są coraz starsze i przynajmniej wieczorami nie potrzebują już mojej stałej obecności
Czytam im w łóżku książeczkę, dostają po buziaku i idą spać, a mama ma trochę czasu dla siebie
Jestem zbyt zmęczona, żeby czytać, a przecież codziennie wieczorem nie będę sprzątać, więc pomyślałam sobie, że może nadrobię zaległości i pooglądam seriale, ale nie bardzo wiem, które bo większość "trwa" od dłuższego czasu i nie dam rady się wkręcić. Pomyślałam sobie, że może jest coś fajnego online.
Czy możecie mi polecić jakieś fajne tytuły? I od razu stronki na których je znajdę
Z góry bardzo dziękuję
LAILAEU91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 00:11   #2
Aditu_
Raczkowanie

trochę wolnego czasu :)

Znam jedna fajna stronkę, ale nie wiem czy moge tu wkleić jak cos to napisz na priv... Co do tytułów, to zależy co lubisz, ja ostatnio męczę 8 sezonów Dr House, zawsze chciałam obejrzeć, ale w TV wymykał mi sie co drugi odcinek
Aditu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 11:33   #3
ajah
wańka wstańka

Dot.: trochę wolnego czasu :)

Zależy jakie seriale lubisz i jaka tematyka cię interesuje

Od siebie moge polecić Orange is the new black, Luther, Homeland czy Grę o tron

Edytowane przez ajah
Czas edycji: 2015-06-06 o 11:35
ajah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 12:15   #4
Johnsonxxx80
Przyczajenie

Są takie strony , jasne , że tak , ale to naprawdę zależy , co chcesz oglądać... Ja pomimo wielokrotnych poszukiwań nie znaazłam nigdzie House of Cards , dr House jest , ale często nie po kolei...Pytanie , co cię interesuje? Czzy coś w stylu , powiedzmy... m jak miłość i tym podobne , czy bardziej Holmes( rewelka) , a może np. Dexter- mocne , wciągające...A więc?...
Johnsonxxx80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 14:31   #5
Aditu_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Johnsonxxx80 Pokaż wiadomość
Są takie strony , jasne , że tak , ale to naprawdę zależy , co chcesz oglądać... Ja pomimo wielokrotnych poszukiwań nie znaazłam nigdzie House of Cards , dr House jest , ale często nie po kolei...Pytanie , co cię interesuje? Czzy coś w stylu , powiedzmy... m jak miłość i tym podobne , czy bardziej Holmes( rewelka) , a może np. Dexter- mocne , wciągające...A więc?...

House of cards jest na mojej stronce, ale z napisami jak chcesz to prześle na priv
Aditu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 16:45   #6
RockGod
Przyczajenie

Hej, jeśli lubisz krótsze seriale online to polecam Sherlocka. 3 sezony, każdy po 3 odcinki (odcinek trwa około 90 minut). Z takich wielosezonowych to na pewno polecam Grę o Tron (5 sezonów, będziesz miała co oglądać) lub Hannibala (właśnie leci 3 sezon). Jeśli lubisz komedię to naprawdę zabawne są Dwie Spłukane Dziewczyny. A może masz ochotę na coś całkowicie odmiennego to polecam American Horror Story.

Edytowane przez RockGod
Czas edycji: 2015-06-18 o 10:16
RockGod jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 17:44   #7
Walerian91
Przyczajenie

To zależy jakie seriale cię interesują, jest sporo takich, że obojętnie w którym momencie zaczniesz oglądać to i tak będziesz wiedziała o co chodzi. I trzeba "mocno" się starać, żeby nie zorientować się w wątkach. Stronek tu chyba nie można wklejać, więc szukaj w przeglądarce seriale TV za darmo. Znajdziesz na pewno tak dużo, że nie będziesz wiedziała co wybrać.
Walerian91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-06, 18:51   #8
Michalina83
Zakorzenienie

Ja zazwyczaj jak szukam serialu czy filmu online to wpisuje tytuł + online i pokazują mi się strony gdzie nawet czasami nie trzeba się logować, wystarczy poszukać i zależy co chcesz oglądać. Ja np lubię kryminalne i filmy grozy np Zabójcze umysły, Dexter, Kryminalni, Fala zbrodni. Z komedii to mogę polecić Teorie wielkiego podrywu albo Ranczo. Niektóre seriale lubię oglądać po kilka razy .
Michalina83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 00:07   #9
201605051021
Konto usunięte

Bardzo polecam Netflix
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 19:09   #10
brzydkaprawda
Raczkowanie

Polecam Gotowe na wszystko, Pokojówki z Beverly Hills, Broadchurch, Internat, Detektyw Monk, Dr House, Hart of Dixie, The Middle, Rizzoli & Isles i moje najnowsze odkrycie: Switched at Birth.
brzydkaprawda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 19:27   #11
Veredise
Zakorzenienie

Ja jeszcze dorzucę Modern Family i Hot in Cleveland Odcinek ma lekko ponad 20 min, lekkie i przyjemne, fabuła nie wymagająca, akurat do odstresownaia się po całym dniu.

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 13:02   #12
Egeorgene96
Przyczajenie

filmów i seriali jest mega dużo. Każdy coś znajdzie dla siebie. Jak nie wiesz co wybrać. Popytaj koleżanek i kolegów coś na pewno Ci doradzą a później będziecie mogli wymieniać się poglądami na temat obejrzanych filmów.
Egeorgene96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 19:48   #13
Regail77
Przyczajenie

Ja mogę polecić Hannibala - z takich mocniejszych. Do pośmiania się oglądam: Jak poznałem waszą matkę, Teoria wielkiego podrywu, Modern family. A oglądam na różnych stronach bo ostatnio kilka zniknęło z internetu i już ciężej coś znaleźć.
Regail77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości