|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
trochę wolnego czasu :)
Cześć
![]() Moje pociechy są coraz starsze i przynajmniej wieczorami nie potrzebują już mojej stałej obecności Czytam im w łóżku książeczkę, dostają po buziaku i idą spać, a mama ma trochę czasu dla siebie ![]() Jestem zbyt zmęczona, żeby czytać, a przecież codziennie wieczorem nie będę sprzątać, więc pomyślałam sobie, że może nadrobię zaległości i pooglądam seriale, ale nie bardzo wiem, które bo większość "trwa" od dłuższego czasu i nie dam rady się wkręcić. Pomyślałam sobie, że może jest coś fajnego online. Czy możecie mi polecić jakieś fajne tytuły? I od razu stronki na których je znajdę ![]() Z góry bardzo dziękuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
trochę wolnego czasu :)
Znam jedna fajna stronkę, ale nie wiem czy moge tu wkleić
jak cos to napisz na priv... Co do tytułów, to zależy co lubisz, ja ostatnio męczę 8 sezonów Dr House, zawsze chciałam obejrzeć, ale w TV wymykał mi sie co drugi odcinek
|
|
|
|
|
#3 |
|
wańka wstańka
|
Dot.: trochę wolnego czasu :)
Zależy jakie seriale lubisz i jaka tematyka cię interesuje
![]() Od siebie moge polecić Orange is the new black, Luther, Homeland czy Grę o tron
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2015-06-06 o 11:35 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Są takie strony , jasne , że tak , ale to naprawdę zależy , co chcesz oglądać... Ja pomimo wielokrotnych poszukiwań nie znaazłam nigdzie House of Cards , dr House jest , ale często nie po kolei...Pytanie , co cię interesuje? Czzy coś w stylu , powiedzmy... m jak miłość i tym podobne , czy bardziej Holmes( rewelka) , a może np. Dexter- mocne , wciągające...A więc?...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
House of cards jest na mojej stronce, ale z napisami jak chcesz to prześle na priv
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jeśli lubisz krótsze seriale online to polecam Sherlocka. 3 sezony, każdy po 3 odcinki (odcinek trwa około 90 minut). Z takich wielosezonowych to na pewno polecam Grę o Tron (5 sezonów, będziesz miała co oglądać) lub Hannibala (właśnie leci 3 sezon). Jeśli lubisz komedię to naprawdę zabawne są Dwie Spłukane Dziewczyny. A może masz ochotę na coś całkowicie odmiennego to polecam American Horror Story.
Edytowane przez RockGod Czas edycji: 2015-06-18 o 10:16 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
To zależy jakie seriale cię interesują, jest sporo takich, że obojętnie w którym momencie zaczniesz oglądać to i tak będziesz wiedziała o co chodzi. I trzeba "mocno" się starać, żeby nie zorientować się w wątkach. Stronek tu chyba nie można wklejać, więc szukaj w przeglądarce seriale TV za darmo. Znajdziesz na pewno tak dużo, że nie będziesz wiedziała co wybrać.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj jak szukam serialu czy filmu online to wpisuje tytuł + online i pokazują mi się strony gdzie nawet czasami nie trzeba się logować, wystarczy poszukać i zależy co chcesz oglądać. Ja np lubię kryminalne i filmy grozy np Zabójcze umysły, Dexter, Kryminalni, Fala zbrodni. Z komedii to mogę polecić Teorie wielkiego podrywu albo Ranczo. Niektóre seriale lubię oglądać po kilka razy
.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo polecam Netflix
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Gotowe na wszystko, Pokojówki z Beverly Hills, Broadchurch, Internat, Detektyw Monk, Dr House, Hart of Dixie, The Middle, Rizzoli & Isles i moje najnowsze odkrycie: Switched at Birth.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dorzucę Modern Family i Hot in Cleveland
Odcinek ma lekko ponad 20 min, lekkie i przyjemne, fabuła nie wymagająca, akurat do odstresownaia się po całym dniu.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
filmów i seriali jest mega dużo. Każdy coś znajdzie dla siebie. Jak nie wiesz co wybrać. Popytaj koleżanek i kolegów coś na pewno Ci doradzą a później będziecie mogli wymieniać się poglądami na temat obejrzanych filmów.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić Hannibala - z takich mocniejszych. Do pośmiania się oglądam: Jak poznałem waszą matkę, Teoria wielkiego podrywu, Modern family. A oglądam na różnych stronach bo ostatnio kilka zniknęło z internetu i już ciężej coś znaleźć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

jak cos to napisz na priv... Co do tytułów, to zależy co lubisz, ja ostatnio męczę 8 sezonów Dr House, zawsze chciałam obejrzeć, ale w TV wymykał mi sie co drugi odcinek

.