|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
dobra drukarka do zaproszeń
Witam,
moje drogie Wizażanki, nie wiem czy był taki wątek. Przyznaję szczerze, że szukam ale nie widzę. Jeśli jest proszę o linka a jeśli nie to o radę. Jaką polecacie drukarkę do drukowania zaproszeń? Papiery jakich będę używała będą miały różne grubości, różne faktury itd. Zaproszenia muszą być profesjonalne i takiej też drukarki poszukuję. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobra drukarka do zaproszeń
Witaj
Ciekawa jestem jaką w rezultacie drukarkę kupiłaś? Ja zastanawiam się nad kupnem Epsona z z systemem ITS, jest takie małe cudowne "coś" co pozwala pracować drukarce w systemie ciągłego stałego zasilania w atrament. Podobno rewelacyjnie drukują drukarki z tego typu systemem i są oszczędne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.