| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-04, 19:24 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: gliwice 
				 | metamorfoza młodej babci, prosze o pomoc :)

Tresc postu mojej tesciowej   :"Prosze o pomoc w doborze koloru i fryzury. Moje wlosy sa strasznie liche, cienkie, przetluszczaja sie. Do tej pory bylam zadowolona z obecnej fryzury ale postanowilam cos zmienic  . Jestem raczej energiczna i mloda babcia   . Lubie raczej to co akurat jest modne. Bardzo prosze o jakies propozycje. Dziekuje i pozdrawiam  " | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 20:12 | #2 | 
				 | 

Dot.: metamorfoza młodej babci, prosze o pomoc :)

Ponawiam prośbe   Bardzo mi na tym zależy dzisiaj    | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 20:25 | #3 | 
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Moze coś takiego?... Przenoszę wątek na forum z pytaniami do fryzjerki, tam będzie więcej dziewczyn "siedzących" w temacie fryzur   | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 20:48 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Lexie bardzo ladne propozycje dala. Wlasnie cos takiego krotszego bardzo pasuje do energicznej kobiety.

__________________ Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia. | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 20:54 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Zgadzam się z przedmówczyniami   Krótka rozwichrzona fryzurka powinna podkreślić urodę i charakter takiej pięknej kobiety. Co do kolorku to napewno nie zmieniałabym na inny. w blondzie jest pani bardzo do twarzy   | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 21:01 | #6 | 
				 | 

lexie, dziekuje za przesuniecie tematu  , jednak... te fryzurki sa sliczne, ale chyba dla gesciejszych wlosow, no i troche sa za "odwazne" dla mojej tesciowej. Nie da sobie powiedziec, ze wygladalaby fajnie, zwlaszcza, ze fajna z niej babka, zawsze dobrze ubrana, zadbana. Ehh ciezko z nia bedzie  Tu mam jej zdjecie, na ktorym troszke przypomina fryzurke Ryan | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 22:07 | #7 | 
				 | 

Hmm ciekawa jestem jak wyglądałaby ta krótsza fryzurka na takich nie za gęstych włosach... Takie rozwichrzone sprawiają chyba wrażenie gęściejszych?   Ne pweno nie ma sensu zpuszczać, jeśli włosy są zadkie. Coś krótkiego  Mam jeszcze takie fotki, ale niestety nie znam się na fryzjerstwie  i nie potrafię dobierać fryzury do typu włosów   | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 22:24 | #8 | 
				 | 

lexie, mysle, ze z ta trzecia fryzurka trafilas w sedno    . Jak dla mnie bomba. Jutro pokaze muterce (tak mowie do tesciowej  ). Mysle, ze sie spodoba. Dziekuje  | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 22:29 | #9 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Cytat: 
  Myślę że również kombinacja odcieni blondu, lub też ciemniejsze pasemka optycznie pogrubią fryzurkę. Zdecydowanie jednak na takie ścięcie wybrałabym sprawdzonego fryzjera, żeby zamiast pożądanego efektu nie wyszedł "puszek" na głowie. | |
|     |   | 
|  2005-11-04, 22:35 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
  Bom ciekawa   | |
|     |   | 
|  2005-11-05, 07:22 | #11 | 
				 | 

żeby nie bylo niejasnosci to chodzilo mi o ta fryzurke      : | 
|     |   | 
|  2005-11-05, 17:05 | #12 | 
				 | 

Ja myślę, ze to jest ta sama fryzura, co w 2 poście, tylko inaczej ułożona    | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 09:48 | #13 | 
				 | 

Mysle, ze na ta metamorfoze zabiore muter do Pani Grażynki, w ramach prezentu urodzinowego. Czekam tylko na odpowiedz ze strony Pani Grażynki. Ciekawe czy sie zgodzi    | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 11:57 | #14 | 
| Zakorzenienie |  Dot.: metamorfoza młodej babci, prosze o pomoc :) 

Witam serdecznie zona jest obecnie w Niemczech jest bardzo zabiegana otwiera salon fryzjerskiwraca 11 listopada i na pewno odpisze wszystkimpaniom pozdrawiam i życzę miłego dnia | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 12:01 | #15 | 

Przepraszam, ale jakieś wielkie te litery sie zrobiły jestem tu pierwszy raz zona mnie prosiła żebym ta informacje napisał chyba cos zrobiłem nie tak | 
|     |   | 
|  2005-11-09, 12:05 | #16 | 
				 | 

Proszę kliknąć w edytuj i usunąć to, co jest dokoła tekstu - w nawiasach [ ]  Wtedy tekst powinien wrócić do normy   | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 09:22 | #17 | 
				 | 

Hej Panie mężu Pani Grażynki   . Byłam i sie umowilam, tzn. moja tesciową    Wezme cyfrowke, jesli bede mogla robic zdjecia to Wam tu wrzuce zeby sie pochwalic czy prezent sie udal. Pozdrawiam, zycze udanego i bezpiecznego weekendu   | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 23:22 | #18 | 

okej zapraszam

| 
|     |   | 
|  2005-11-11, 22:49 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

hihihi!! widzicie jak mozna meza wkrecic w wizaz!!  fakt , ze to on mnie wkrecil tu pierwszy i nawet kupil laptopa , zebym mogla sobie ,nie przeszkadzajac innym i nie walczyc z domownikami o kompa, klikac z wizankami  mam nazdieje ze muterce zrobie super fryzke!!  przegladajac watek tez mialam na mysli taka fryzke jak dziewczyny polecily  a kiedy to spotkanie? | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-11-12, 20:19 | #20 | 
				 | 

Witam Pani Grazynko   widze, ze szczesliwie Pani wrocila. Ja tez dzisiaj wrocilam z weekendu  Tak wiec spotkanie mamy umowione na 18 listopada na godzine 16. Szczerze mowiac, moja muterka kochana pragnie metamorfozy ale z drugiej strony boi sie troche, jak kazdy  Mam jednak nadzieje, ze "poszalejemy" troche na jej glowie  i efekt bedzie oszalamiajacy  zreszta w to nie watpie  . Boje sie tylko reakcji muterki bo jej dogodzic... chyba nikt tego nie wie   | 
|     |   | 
|  2005-11-12, 22:08 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

mam nadzieje ze mi sie uda    | 
|     |   | 
|  2005-11-15, 13:33 | #22 | 
				 |  Dot.: metamorfoza młodej babci, prosze o pomoc :) 

Moja muter wczoraj zobaczyla nasza rozmowe   i oczywiscie pelna obaw zaczyna watpic w piatkowy sukces. Bo co tam scinac? Co tam farbowac? I tak ją tam sila przyciagne  . Muter nie chce sie "wystrzyc". Zawsze lubila swoj kolor, kiedys nosila biale wlosy  . Ogolnie to muter jest zadowolona ze swojej fryzury ale to ciekawosc bardziej ja sklania ku ewentualnej metamorfozie  . Sama sie boje co bedzie jak mi tam zacznie marudzic nie daj Boze  . No ale z drugiej strony ma krotkie wlosy, ktore po miesiacu jej odrosna, co innego jakby byly do pasa i skonczyloby sie na jeżu  . Juz bym chciala zeby byl piatek... Trzymajcie kciuki, zebym nie zostala wydziedziczona z rodziny   hihi. Efekt bedzie pewnie super, ale jak juz pisalam, moja muter to marudna baba  . Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.