|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co jeszcze zmienic?
Zamieszczalam juz tu kilka postow z jakies 2 lata temu i przychodze do was znowu~ Chcialabym prosic o rade, czy da sie cos jeszcze u mnie zmienic? I oceniajac zdjecia chcialabym poznac wasze opinie czy wygladam lepiej, gorzej czy w ogole nic sie nie zmienilo:') Sama zauwazylam ze schudlam i to duzo, ale moje rysy twarzy nie daja mi spokoju. Nie wygladam moze zle, ale bardziej mi do chlopaka niz do dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co jeszcze zmienic?
wydaje mi się, że w jasnych wyglądasz o wiele lepiej, nie myślałaś może o regulacji brwi i przyciemnieniu ich henną? to powinno podkreślić kontur twojej twarzy, myślę, że nie ma co więcej zmieniać, bo i tak wyglądasz ładnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W jaśniejszych włosach wyglądasz bardzo dziewczęco, także ja przefarbowałabym na jaśniejsze, ewentualnie zrobiła jakieś jasne sombre czy inne słoneczne refleksy
![]() ![]() Również pokombinowałabym coś z brwiami, wyregulowała (tylko nie zrób sobie krzywdy i nie wyskub za bardzo!) i przyciemniła - wówczas poprawi się cała "rama oczu". A co do oczu właśnie to rysowałabym delikatne kreski eyelinerem na górnej powiece, a dole - na linii wodnej oka rysowałabym kreseczki taką cielistą kredką i dawała rozświetlacz w kąciku wewnętrznym oczu, wtedy optycznie oko będzie większe i rozświetlone. I tusz oczywiście ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z brwiami chcialam juz zrobic cos dawno, bo luk jest za wysoko moim zdaniem no i to tez wlasnie niezbyt fajnie wyglada, tylko, ze jak mowie, ze chce isc na regulacje do kosmetyczki to wszyscy mi mowia, ze nie, bo sobie je tylko zepsuje:') No, ale juz czytalam wiele razy na tym forum, ze wlasnie powinnam ogarnac wreszcie brwi i chyba tak zrobie☺
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Trochę ze skrajności w skrajność jak dla mnie. Na pierwszym zdjęciu dziwne połączenie kolorów, wygląda to strasznie nienaturalnie. Na drugim masz za ciemny kolor do tak jasnej cery. Celowałabym bardziej w ciemny blond albo jakiś czekoladowy brąz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zmiana kolory wlosów zdecydowanie na plus, zadbaj o brwi
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
uważam że w jasnym kolorze wyglądasz o wiele lepiej niż w ciemnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem też lepiej w jasnych. To ze sie źle czujesz w mocniejszym makijażu wynika z tego że jesteś po rpsotu nie przyzwyczajona, stopniowo bym go wzmacniała aż uzyskasz efekt z jakiego będizesz zadowolona a zmiana nie będize tak drastyczna na jeden raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem też lepiej wyglądasz w jasnych włosach. Jakieś 46 razy lepiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie popieram przedmówców. W jaśniejszym kolorze jest Ci znacznie lepiej i ten polecam z całego serca jeśli chodzi o Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja też nie powiem nic nowego, ale w jaśniejszych kolorach wyglądasz o wiele lepiej
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Też myślę że jesteś blondaskiem. Czarny Ci nie leży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.