|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam kosmetyków - zerknij i poratuj :P
Witam, poszukuję pilnie:
1. Eyelinera w żelu (najlepiej czarnego) 2. Cieni lub odsypek pigmentów (np. Mac, inglot) 3. Tuszu do rzęs 4. Jasnego podkładu (mogę wymienić za dwa moje nr. 52 z Bourjois MH i 123 perfect) 5. Cień dior mono fusion 6. Konturówki czerwonej lub transparentnej z wyższej półki 7. Odlewki: daisy dream, albo dior jadore, ewentualnie amor amor ![]() 8. Jasny korektor Zapraszam do obejrzenia moich rzeczy na wymianę. Mam też dużo lakierów, bio oil, kremy, suplementy diety itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam kosmetyków - zerknij i poratuj :P
A gdzie Twój wątek?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
MOJE:
1. podkład bonjour healthy mix 52 (vanilla) 2. Cień inglot freedom system nr.144 3. Cień inglot freedom system nr. 74 4. Astor szminka nr 204 (Fushia Passion) - 3 razy użyta 5. Golden rose dream eyes eyeliner zielona kredka 413 - 2 razy użyta 6. Debby eyepencil glitter black - raz użyta 7. Golden rose konturówka czerwona 515 - 4 razy użyta 8. Golden rose velvet matte szminka 18 (świetny zamiennik mac red russian) - 3 razy użyta Link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=821264 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oj niestety, nic z tych kosmetyków mnie nie interesuje.
Spróbuj ustawić sobie link do wątku z wymianą w podpisie - będzie łatwiej znaleźć (ustawienia / edytuj podpis) ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Welcome to Jamrock
|
cos u mnie za HM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.