| 
|||||||
| Notka | 
 | 

| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzêdzia | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Przyczajenie 

Wiadomo¶ci: 24

| 

Wziê³am tabletkê ,,PO" - pomocy

Cze¶æ, czytam was od pewnego czasu ale nigdy nie odwa¿y³am siê napisaæ - a¿ do teraz. 

Potrzebujê rady i opinii. Kocha³am siê z ch³opakiem oko³o 3-4 w nocy i pêk³a nam prezerwatywa w czasie wytrysku w ¶rodku. Od razu udali¶my siê do szpitala po tabletkê ,,po", jednak tam powiedzieli nam ¿e musimy zaczekaæ na otwarcie apteki i tam kupiæ j± bez recepty (nie mieszkamy w Polsce). Apteka otwarta by³a od 10 rano i wtedy te¿ od razu kupi³am tabletkê ,,po" NorLevo 1,5mg Orifar. By³a to jedna sztuka. Ekspedientka powiedzia³a mi, ¿e je¶li nie wyst±pi± wymioty, to ta jedna tabletka wystarczy i ¿e ma najwiêksz± skuteczno¶æ do 12 godzin po stosunku, zatem ja wziê³am swoj± ok. 6 godzin po wpadce. Je¶li chodzi o mój cykl, to czasami nieznacznie siê zmienia³, ale w zesz³ym miesi±cu mia³am okres w³a¶nie oko³o 13 maja i oczekiwa³am, ¿e wkrótce powinnam go dostaæ w tym miesi±cu. Poczyta³am trochê w internecie na temat tych tabletek i wiem, ¿e mog± rozregulowaæ cykl... W ka¿dym razie nie wiem niestety nic na temat ich skuteczno¶ci. Czy wziêcie jej po takim czasie gwarantuje wiêksz± szansê na zastopowanie zap³odnienia? Czy kto¶ ma do¶wiadczenie z t± firm± tabletek? Czy powinnam po jakim¶ czasie wykonaæ test ci±¿owy dla pewno¶ci, czy nie? Nigdy przedtem nie zdarzy³a mi siê taka sytuacja i nigdy przedtem nie pêk³a mi prezerwatywa, dlatego panikujê...   Bêdê wdziêczna za ka¿d± informacjê.---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Powinnam siê martwiæ?  

| 

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Raczkowanie 

Wiadomo¶ci: 34

| 

Dot.: Wziê³am tabletkê ,,PO" - pomocy

Wziêcie jej po takim czasie gwarantuje wysok± skuteczno¶æ, najwy¿sza jest w ci±gu ok. 12 godzin od wpadki. Zreszt± co ja bêdê ci tu gadaæ, mo¿esz sobie poczytaæ w internecie na temat tabletek "po" bardziej rzetelne informacje ni¿ ci tu wypiszê  

![]() Test ci±¿owy po tak krótkim czasie nie bêdzie miarodajny, na twoim miejscu pewnie za jakie¶ dwa tygodnie czy pó³torej zrobi³abym go sobie. Raczej nie powinna¶ siê martwiæ.  | 

| 

| 

| 
		#3 | |
| 

Przyczajenie 

| 

Cytat: 

![]() Z jednej strony wiem, ¿e by³ to do¶æ krótki odstêp czasowy, a z drugiej tak jak pisa³am - nigdy taka sytuacja mi siê nie przydarzy³a. Zw³aszcza, ¿e oczekiwa³am, ¿e okres pojawi siê w³a¶nie jako¶ w okolicy 13go czerwca i panikujê, ¿e mi siê poprzesuwa lub nie pojawi. Ch³opak powiedzia³, ¿e wola³by siê wstrzymaæ z seksem a¿ do jego pojawienia siê - ale czy to ma jaki¶ sens?  | 
|

| 

| 

| 
		#4 | 
| 

Raczkowanie 

Wiadomo¶ci: 278

| 

Tabletka ,,po" to duza ilosc hormonów plus stres zwiazany z ciaza sprawia ,ze okres na pewno Ci sie spozni.Nie masz sie co martwic i rezygnowanie z seksu nic nie da bo na pewno potrzebujecie bliskosci oby dwoje.

| 

| 

| 

| 
		#5 | |
| 

Przyczajenie 

| 

Cytat: 

Tabletkê wziê³am rano i do tej pory nie mia³am ¿adnych objawów je¶li chodzi o jej przyjêcie. Nie wiem, czy powinnam czuæ jaki¶ ból, czy raczej lepiej jak nic siê nie dzieje?  | 
|

| 

| 

| 
		#6 | 
| 

Konto usuniête 

Wiadomo¶ci: 1 115

| 

Jak nic sie nie dzieje to dobrze. Tabletke wzielas bardzo szybko, swoja droga gratulacje, ze udalo Ci sie trafic na lekarza 'bez sumienia'  

A 100% pewnosci daje i tak tylko szklanka wody zamiast, wiec nie martw sie na zapas, bedzie dobrze  

| 

| 

| 

| 
		#7 | |
| 

Przyczajenie 

| 

Cytat: 

Do szpitala wybra³am siê, poniewa¿ nie wiedzia³am ¿e dzia³a to inaczej ni¿ w Polsce. Tam po prostu poradzili mi, bym zaczeka³a na otwarcie apteki rano. Masz racjê, postaram siê trochê wyluzowaæ. Dziêkujê za odpowied¼!  | 
|

| 

| 

| 
		#8 | |
| 

zuy mod  

| 

Cytat: 

A watek zamykam, bo od takich pytan jest przypiety zbiorczy "czy mogê byæ w ci±¿y". 

L'amore scalda il cuore. Do. Or do not. There is no try. 23.05.2011 
			22.05.2017 02.12.2017 Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2015-06-13 o 19:50  | 
|

| 

![]()  | 

Nowe w±tki na forum Seks
 | 
| 
 | 
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |

| 

| 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

Bêdê wdziêczna za ka¿d± informacjê.