|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy
Witam, wszystkie panie...
Bardzo bym prosił o radę. Cały czas dziewczyna mi mówi że źle coś robię już kilka razy zastanawiała się nad tym czy nie odejść. Nigdy jednak nie powiedziała konkretnie co robię źle. Raz czy dwa mówiła że zachowałem się niekulturalnie bo nie pomogłem jej, czy nie otworzyłem drzwi a inni koledzy to robią. Często się pyta czy jeszcze ją kocham, że tego nie czuje... Jak myślicie o co może chodzić, czy ona się tylko bawi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy
Cytat:
mysle, ze tutaj nie chodzi o to czy ona sie Toba bawi tylko Twoja niechec do pomocy. Moze ona np. ma duzo pracy a Ty nigdy nie zamierzasz pomoc, wolisz grac w gry czy spac do poludnia? Jak czuje ze jej nie kochasz to pewnie tak robisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
gdy pytam nie chce mi powiedziec
raz czy dwa nie pomoglem, ale to byly drobnostki. zawsze wole spotkac sie niz grac czy robic inne rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie chce powiedziec i co? drazysz temat czy mowisz "aha, ok"?
ogolnie rozmawiacie z soba na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
My Ci tutaj nic nie doradzimy, jeśli nie wiemy na czym dokładnie polega problem.
Wytłumacz jej, że jeśli ktoś coś komuś zarzuca trzeba wyjaśnić dlaczego. Poproś żeby powiedziała Ci co jej się konkretnie nie podoba w Twoim zachowaniu, bo tylko wtedy będziesz mógł to zmienić. Może postaraj się bardziej zwrócić uwagę na gentelmeńskie maniery, zabierz ją gdzieś, zrób coś romantycznego, kup kwiaty, żeby poczuła, że nadal się o nią starasz i nadal jest dla Ciebie ważna. Nie daj jej odczuć, że jeśli już jest Twoja to po prostu jest i zawsze będzie. Uczucie trzeba pielęgnować, bo inaczej... klapa. Dziewczyna może znaleźć kogoś kto będzie dbał o nią bardziej. Nie sądzę żeby się Tobą bawiła i te wymówki były bezpodstawne, skoro sama domaga się potwierdzenia Twoich uczuć - zależy jej na nich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.