Czy on się mną tylko bawi ? POMOCY - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-21, 14:43   #1
mimi2552
Raczkowanie

Czy on się mną tylko bawi ? POMOCY

Hej wszystkim !
Od pewnego momentu nurtuje mnie pewien problem. Otóż od jakiegoś czasu spotykam się z facetem. Jednak nie mogę rozszyfrować jego intencji bądź po prostu nie chcę tego widzieć więc błagam Was otwórzcie mi oczy, dajcie jakąś radę .

Poznaliśmy się około 8 miesięcy temu, spotykać zaczelismy się dopiero w lipcu i coś od razu między nami zaiskrzyło. Oczywiście były namiętne pocałunki ale nic więcej. Niestety okazało się, że facet był w separacji ze swoją dziewczyną i po jakim czasie wrócił do niej. Jednak nadal utrzymujemy kontakt. Ostatnio spotkalismy się znowu po koleżeńsku aby porozmawiać jednak wyszło jak wyszło znowu namiętne pocałunki. Spytałam czy skoro tak to czy nie jest już ze swoją dziewczyną powiedział mi tylko tak i nie, że bardziej nie ale sam już nie wie. Gdy mnie spotyka ciagle o mnie mysli, nawet się stara nie pisać to i tak chodzę mu po głowie i sam nie wie co się dzieje. Powiedziałam mu wprost, że jak szuka "koleżanki do bzykania" to na pewno zły adres. Zarzekał sie, że tak nie jest, że bardzo mnie lubi i jak jest ze mną to jestem tylko ja i strasznie go do mnie ciagnie jednak z tą swoją dziewczyną jest długo i sam nie wie co ma robić w tej sytuacji czy ciągnać znajomosc czy ułożyc sobie życie z tamtą ehh..

Co mam robić ? W co on pogrywa.? Czy tylko mi tak się zdaje, że chce zaliczyć taki nie zobowiązujący seks i wrócić do swojej kobiety jakby nigdy nic się nie wydarzyło :|.
Proszę o jakieś rady

Karmimy Psiaki .
mimi2552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 15:01   #2
ThinkOrange
Zadomowienie

Dot.: Czy on się mną tylko bawi ? POMOCY

Zerwij z nim kontakt całkowicie, facet Cię tylko wykorzystuje.
Stary 2016-08-21, 15:07   #3
December12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ThinkOrange Pokaż wiadomość
Zerwij z nim kontakt całkowicie, facet Cię tylko wykorzystuje.
December12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 15:15   #4
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez mimi2552 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim !
Od pewnego momentu nurtuje mnie pewien problem. Otóż od jakiegoś czasu spotykam się z facetem. Jednak nie mogę rozszyfrować jego intencji bądź po prostu nie chcę tego widzieć więc błagam Was otwórzcie mi oczy, dajcie jakąś radę .

Poznaliśmy się około 8 miesięcy temu, spotykać zaczelismy się dopiero w lipcu i coś od razu między nami zaiskrzyło. Oczywiście były namiętne pocałunki ale nic więcej. Niestety okazało się, że facet był w separacji ze swoją dziewczyną i po jakim czasie wrócił do niej. Jednak nadal utrzymujemy kontakt. Ostatnio spotkalismy się znowu po koleżeńsku aby porozmawiać jednak wyszło jak wyszło znowu namiętne pocałunki. Spytałam czy skoro tak to czy nie jest już ze swoją dziewczyną powiedział mi tylko tak i nie, że bardziej nie ale sam już nie wie. Gdy mnie spotyka ciagle o mnie mysli, nawet się stara nie pisać to i tak chodzę mu po głowie i sam nie wie co się dzieje. Powiedziałam mu wprost, że jak szuka "koleżanki do bzykania" to na pewno zły adres. Zarzekał sie, że tak nie jest, że bardzo mnie lubi i jak jest ze mną to jestem tylko ja i strasznie go do mnie ciagnie jednak z tą swoją dziewczyną jest długo i sam nie wie co ma robić w tej sytuacji czy ciągnać znajomosc czy ułożyc sobie życie z tamtą ehh..

Co mam robić ? W co on pogrywa.? Czy tylko mi tak się zdaje, że chce zaliczyć taki nie zobowiązujący seks i wrócić do swojej kobiety jakby nigdy nic się nie wydarzyło :|.
Proszę o jakieś rady
Naprawdę pytasz, w co facet pogrywa? Tutaj przecież sytuacja jest wręcz do bólu jasna: facet nadal jest ze swoją dziewczyną i nie zmienia tego. Wobec czego albo wchodzisz w ten układ jako trzecia osoba (nie polecam z różnych powodów), albo kończysz znajomość, na którą szkoda życia.
Stary 2016-08-21, 15:17   #5
aidam11
Raczkowanie

Cytat:
Spytałam czy skoro tak to czy nie jest już ze swoją dziewczyną powiedział mi tylko tak i nie, że bardziej nie ale sam już nie wie.
Nie dość że głupi to jeszcze kłamać nie potrafi. Beznadziejny przypadek.

Jeśli to nie jest jakiś troll to w sumie do siebie pasujecie Cała trójka.
aidam11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 15:38   #6
Adrianna_8
Zakorzenienie

On po prostu zdradza z Toba swoja dziewczyne. Jak tego nie przerwiesz, to staniesz sie jego kochanka i tyle .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 15:58   #7
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
On po prostu zdradza z Toba swoja dziewczyne. Jak tego nie przerwiesz, to staniesz sie jego kochanka i tyle .
Nazywajmy rzeczy po imieniu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-21, 16:26   #8
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Facet powiedział Ci wprost: testuje Cię, jeśli okażesz się fajniejsza od obecnej dziewczyny, to tamta zostawi dla Ciebie. Ale żeby się o tym przekonać będzie długi czas grał na dwa fronty. A jak już zostaniesz jego dziewczyna, to za Twoimi plecami będzie szukał następnej. Geniusz logistyczny...
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 17:38   #9
raita
Zakorzenienie

Klasyk gatunku.
Przecież logiczne ze Ci nie powie "hej. Trochę się nudzę w związku wiec szukam czegoś na boku, ale z dziewczyną i tak nie zerwe".
jesteś jego zabawka. Odetnij się.

raita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 17:49   #10
kawa_o
Zadomowienie

Bawi sie Tobą
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 18:29   #11
cukrzyk1
Raczkowanie

to jemu pasuje tak jak większości facetów ale nie każdy tak popuszcza sobie wodze, powodzenia.
cukrzyk1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-21, 20:13   #12
ThinkOrange
Zadomowienie

Cytat:
Zarzekał sie, że tak nie jest, że bardzo mnie lubi i jak jest ze mną to jestem tylko ja i strasznie go do mnie ciagnie jednak z tą swoją dziewczyną jest długo i sam nie wie co ma robić w tej sytuacji czy ciągnać znajomosc czy ułożyc sobie życie z tamtą ehh..
Swoją drogą, to zdanie mnie rozwala - jak jest z Tobą, to jesteś tylko Ty, a jak jest ze swoją dziewczyną, to jest tylko ona
Stary 2016-08-21, 20:17   #13
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo o co chodzi
Jakby chciał zerwać, to by zerwał.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 20:26   #14
kahoko hino
Zakorzenienie

jesteś zapasową opcją, planem B, na wypadek, gdy plan A nie wypali.

jeśli Ci to pasuje, to to ciągnij. jeśli nie, bo chcesz być czymś więcej, niż kołem ratunkowym chroniącym od singielstwa, to to przerwij.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 21:00   #15
mimi2552
Raczkowanie

Wszystkie macie racje ;| . Dlaczego za każdym razem trafiam na jakiegos dupka !
Z pewnością nie chce być żadnym kołem zapasowym
I to nie jest troll . Chciałam tylko zasięgnąć opinii innych osób bo sama siebie przekonać nie mogłam po prostu wiedziałam, że normalne to to nie jest no ale mózg co innego a emocje swoją drogą i tyle ;/ .
Nie jestem jakąś skończoną kretynką aby nie domyślić się tak oczywistego no ale łudziłam sie, że może tak nie jest

Karmimy Psiaki .
Stary 2016-08-21, 21:01   #16
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
I to nie jest troll . Chciałam tylko zasięgnąć opinii innych osób bo sama siebie przekonać nie mogłam po prostu wiedziałam, że normalne to to nie jest no ale mózg co innego a emocje swoją drogą i tyle ;/ .
Nie jestem jakąś skończoną kretynką aby nie domyślić się tak oczywistego no ale łudziłam sie, że może tak nie jest
No niestety. Zdarza sie. Zerwij z nim kontakt.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-21, 21:15   #17
mimi2552
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
No niestety. Zdarza sie. Zerwij z nim kontakt.
To najlepsze i jedyne rozwiązanie...
A wydawał się miłym, poukładanym, porządnym facetem

Karmimy Psiaki .
Stary 2016-08-21, 21:47   #18
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Jeżeli jest tak za każdym razem, to musisz się nad sobą zastanowić, a nie zwalać winę na pecha, czy ślepy traf. Widać takich wybierasz plus nie robisz należytej wstępnej selekcji.
Stary 2016-08-22, 05:59   #19
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Facet nie jest w porządku ani wobec swojej dziewczyny ani wobec Ciebie. Przede wszystkim wobec swojej dziewczyny, skoro jak twierdzi, nie zakończył związku z nią. Ty też nie bardzo jesteś w porządku, skoro wiesz, że on nie jest wolny i pozwalasz mu na przekroczenie pewnych granic i tego typu spotkania poza wiedzą tamtej dziewczyny. Gdyby naprawdę miał poważne zamiary to przede wszystkim skończyłby swój obecny związek definitywnie.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-22, 08:16   #20
Azurri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
jesteś zapasową opcją, planem B, na wypadek, gdy plan A nie wypali.

jeśli Ci to pasuje, to to ciągnij. jeśli nie, bo chcesz być czymś więcej, niż kołem ratunkowym chroniącym od singielstwa, to to przerwij.
Też tak myślę, taki czasoumilacz. Z tej mąki chleba nie będzie. sama pisałas, że nie chcesz być koleznką do bzykania... chyba że jednak coś było więcej niz pocałunki i chłop jest bardziej zdeterminowany...
Azurri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 12:45   #21
mimi2552
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Facet nie jest w porządku ani wobec swojej dziewczyny ani wobec Ciebie. Przede wszystkim wobec swojej dziewczyny, skoro jak twierdzi, nie zakończył związku z nią. Ty też nie bardzo jesteś w porządku, skoro wiesz, że on nie jest wolny i pozwalasz mu na przekroczenie pewnych granic i tego typu spotkania poza wiedzą tamtej dziewczyny. Gdyby naprawdę miał poważne zamiary to przede wszystkim skończyłby swój obecny związek definitywnie.
Na początku mówił, że zerwał. Przy kolejnym spotkaniu spytałam go ponownie to powiedział, że sam nie wie. Niby jest a nie jest . I jak mnie pocałował to powiedziałam, że potrzebuje konkretnej odpowiedzi bo to nie jest okey. Powiedział tylko, że nie chce o tym na razie rozmawiać heh -.- .

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Azurri Pokaż wiadomość
Też tak myślę, taki czasoumilacz. Z tej mąki chleba nie będzie. sama pisałas, że nie chcesz być koleznką do bzykania... chyba że jednak coś było więcej niz pocałunki i chłop jest bardziej zdeterminowany...
Tak, nie chce być "koleżanką do bzykania" powiedziałam mu to nawet on tylko się oburzył i powiedział, że to nie tak. No ale jak inaczej mi powiedzcie , on chyba już sam się gubi w tym.
I nie, nie było nic więcej poza pocałunkami.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jeżeli jest tak za każdym razem, to musisz się nad sobą zastanowić, a nie zwalać winę na pecha, czy ślepy traf. Widać takich wybierasz plus nie robisz należytej wstępnej selekcji.
Jakoś do tej pory intuicja mnie nie zawodziła od jakiegoś czasu cos nie tak :|. Trafialam na podrywaczy ale od razu przeganiałam a z tym człowiekiem to jakoś inaczej . Nie pojmuję tego

Karmimy Psiaki .
Stary 2016-08-22, 12:49   #22
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
Jakoś do tej pory intuicja mnie nie zawodziła od jakiegoś czasu cos nie tak :|. Trafialam na podrywaczy ale od razu przeganiałam a z tym człowiekiem to jakoś inaczej . Nie pojmuję tego
Cytat:
Dlaczego za każdym razem trafiam na jakiegos dupka !
To jak to w końcu jest?
Stary 2016-08-22, 12:56   #23
mimi2552
Raczkowanie

Cytat:
To jak to w końcu jest?
Chodziło mi ogólnie przez ten długi czas gdy chodzę po tej ziemi. Jakoś szczęscia nigdy w miłości nie miałam. A jak mi tak się zdawało, że jest ok to zaraz wychodziły różne kwiatki. A to jeden zdradzał, drugi się mną znudził bo bylismy ze sobą długo a ja liczyłam, że to ten i w koncu mi sie oswiadczy a jak wspomniałam o tym to zwiał za granicę, kolejny chciał tylko jednego. Z ostatnim facetem przez rok było okey a w drugim roku bycia razem pokazał swoja prawdziwą twarz - mówił, że na początku udawał - przez rok udawał inną osobę!, a teraz jest sobą a jak mi nie pasuje to nara . Takie tam beznadziejne przypadki...

Karmimy Psiaki .
Stary 2016-08-22, 13:03   #24
Azurri
Raczkowanie

Cytat:
Chodziło mi ogólnie przez ten długi czas gdy chodzę po tej ziemi. Jakoś szczęscia nigdy w miłości nie miałam. A jak mi tak się zdawało, że jest ok to zaraz wychodziły różne kwiatki. A to jeden zdradzał, drugi się mną znudził bo bylismy ze sobą długo a ja liczyłam, że to ten i w koncu mi sie oswiadczy a jak wspomniałam o tym to zwiał za granicę, kolejny chciał tylko jednego. Z ostatnim facetem przez rok było okey a w drugim roku bycia razem pokazał swoja prawdziwą twarz - mówił, że na początku udawał - przez rok udawał inną osobę!, a teraz jest sobą a jak mi nie pasuje to nara . Takie tam beznadziejne przypadki...
Ten ostatni przypadek, to jakis dramat... nie zazdraszczam, może zluzuj troche daj sobie odetchnac... wiesz ze na sile szukajac różnie z tym bywa.
Azurri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 13:07   #25
201803290936
Konto usunięte

Autorko, to może czas zrobić sobie urlop od facetów? I już chyba wiesz, że nie powinnaś iść drogą zadawania się z kimś, kto nie wiadomo, czy zajęty, czy nie, kto nie ma definitywnie pozamykanych spraw (no do końca rozsądna i nauczona życiem kobieta nie zaczęłaby spotkań z kimś, kto jest "w separacji" z dziewczyną, wybacz). Bo tu zaczyna pachnieć jednak jakąś desperacją, że koniecznie musi być facet.
Stary 2016-08-22, 13:11   #26
mimi2552
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Azurri Pokaż wiadomość
Ten ostatni przypadek, to jakis dramat... nie zazdraszczam, może zluzuj troche daj sobie odetchnac... wiesz ze na sile szukajac różnie z tym bywa.
Własnie nikogo juz nie szukałam jestem sama od 2 miesięcy. Ten typ sam jakoś się przypałętał...

Karmimy Psiaki .
Stary 2016-08-22, 13:13   #27
lolita96
Zadomowienie

a gdzie poznajesz takich delikwentów? W internecie?
lolita96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 13:15   #28
kennedy
Zakorzenienie

Powoedz ze nie spotykasz sie z zajetymi i zablokuj numer

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 13:23   #29
mimi2552
Raczkowanie

Cytat:
Autorko, to może czas zrobić sobie urlop od facetów? I już chyba wiesz, że nie powinnaś iść drogą zadawania się z kimś, kto nie wiadomo, czy zajęty, czy nie, kto nie ma definitywnie pozamykanych spraw (no do końca rozsądna i nauczona życiem kobieta nie zaczęłaby spotkań z kimś, kto jest "w separacji" z dziewczyną, wybacz). Bo tu zaczyna pachnieć jednak jakąś desperacją, że koniecznie musi być facet.
Raczej juz ponownie nie zrobię takiego błędu.
Fakt nie było to rozsądne ale przy pierwszym spotkaniu myslałam, że w ogóle nie ma dziewczyny. Dopiero poźniej się dowiedziałam.
No a jeżeli chodzi o tą desperacje to moze trochę w tym prawdy. To taka trochę presja otoczenia każdy ze znajomych ma juz męża, dziecko, chłopaka bądź dziewczynę a ja przy każdym spotkaniu ze znajomymi czuję sie jak trzecie koło u wozu. Wszyscy w parkach a ja samotna :| .

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita96 Pokaż wiadomość
a gdzie poznajesz takich delikwentów? W internecie?
Tego akurat spotkałam w pracy, można tak powiedzieć, przyszedł załatwić jaką urzędową sprawę a ja go obsługiwałam no i byłam zwyczajnie miła jak dla każdej innej osoby. Później wynalazł mnie na fb, próbował zaprosic na kawę itp ale nie byłam zainteresowana wiec odpuscił a po jakims czasie sie odezwał więc pomyslałam, że chyba jakis w porządku facet i można sie spotkać po koleżensku, no ale wyszło jak wyszło niestety :|

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Powoedz ze nie spotykasz sie z zajetymi i zablokuj numer

Chyba tak zrobię. Jednak nie wiem czy powinnam napisac czy po prostu przestać sie odzywać aż w koncu sam sobie da spokój.
Nie wiem jak będzie lepiej.

Karmimy Psiaki .
Stary 2016-08-22, 13:30   #30
kennedy
Zakorzenienie

Jak nie wiesz jak sie zachowac to na wszelki wypadek zachowuj sie elegancko. Nigdy nie powinno sie zostawiac znajomosci bez slowa.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości