![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy on się mną tylko bawi ? POMOCY
Hej wszystkim !
Od pewnego momentu nurtuje mnie pewien problem. Otóż od jakiegoś czasu spotykam się z facetem. Jednak nie mogę rozszyfrować jego intencji bądź po prostu nie chcę tego widzieć więc błagam Was otwórzcie mi oczy, dajcie jakąś radę ![]() Poznaliśmy się około 8 miesięcy temu, spotykać zaczelismy się dopiero w lipcu i coś od razu między nami zaiskrzyło. Oczywiście były namiętne pocałunki ale nic więcej. Niestety okazało się, że facet był w separacji ze swoją dziewczyną i po jakim czasie wrócił do niej. Jednak nadal utrzymujemy kontakt. Ostatnio spotkalismy się znowu po koleżeńsku aby porozmawiać jednak wyszło jak wyszło znowu namiętne pocałunki. Spytałam czy skoro tak to czy nie jest już ze swoją dziewczyną powiedział mi tylko tak i nie, że bardziej nie ale sam już nie wie. Gdy mnie spotyka ciagle o mnie mysli, nawet się stara nie pisać to i tak chodzę mu po głowie i sam nie wie co się dzieje. Powiedziałam mu wprost, że jak szuka "koleżanki do bzykania" to na pewno zły adres. Zarzekał sie, że tak nie jest, że bardzo mnie lubi i jak jest ze mną to jestem tylko ja i strasznie go do mnie ciagnie jednak z tą swoją dziewczyną jest długo i sam nie wie co ma robić w tej sytuacji czy ciągnać znajomosc czy ułożyc sobie życie z tamtą ehh.. Co mam robić ? W co on pogrywa.? Czy tylko mi tak się zdaje, że chce zaliczyć taki nie zobowiązujący seks i wrócić do swojej kobiety jakby nigdy nic się nie wydarzyło :|. Proszę o jakieś rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy on się mną tylko bawi ? POMOCY
Zerwij z nim kontakt całkowicie, facet Cię tylko wykorzystuje.
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli to nie jest jakiś troll to w sumie do siebie pasujecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
On po prostu zdradza z Toba swoja dziewczyne. Jak tego nie przerwiesz, to staniesz sie jego kochanka i tyle
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Facet powiedział Ci wprost: testuje Cię, jeśli okażesz się fajniejsza od obecnej dziewczyny, to tamta zostawi dla Ciebie. Ale żeby się o tym przekonać będzie długi czas grał na dwa fronty. A jak już zostaniesz jego dziewczyna, to za Twoimi plecami będzie szukał następnej. Geniusz logistyczny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Klasyk gatunku.
Przecież logiczne ze Ci nie powie "hej. Trochę się nudzę w związku wiec szukam czegoś na boku, ale z dziewczyną i tak nie zerwe". jesteś jego zabawka. Odetnij się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Bawi sie Tobą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
to jemu pasuje tak jak większości facetów ale nie każdy tak popuszcza sobie wodze, powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo o co chodzi
![]() Jakby chciał zerwać, to by zerwał.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jesteś zapasową opcją, planem B, na wypadek, gdy plan A nie wypali.
jeśli Ci to pasuje, to to ciągnij. jeśli nie, bo chcesz być czymś więcej, niż kołem ratunkowym chroniącym od singielstwa, to to przerwij. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wszystkie macie racje ;| . Dlaczego za każdym razem trafiam na jakiegos dupka !
Z pewnością nie chce być żadnym kołem zapasowym ![]() I to nie jest troll . Chciałam tylko zasięgnąć opinii innych osób bo sama siebie przekonać nie mogłam po prostu wiedziałam, że normalne to to nie jest no ale mózg co innego a emocje swoją drogą i tyle ;/ . Nie jestem jakąś skończoną kretynką aby nie domyślić się tak oczywistego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
To najlepsze i jedyne rozwiązanie...
A wydawał się miłym, poukładanym, porządnym facetem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wizażowy Kot Igor
|
Facet nie jest w porządku ani wobec swojej dziewczyny ani wobec Ciebie. Przede wszystkim wobec swojej dziewczyny, skoro jak twierdzi, nie zakończył związku z nią. Ty też nie bardzo jesteś w porządku, skoro wiesz, że on nie jest wolny i pozwalasz mu na przekroczenie pewnych granic i tego typu spotkania poza wiedzą tamtej dziewczyny. Gdyby naprawdę miał poważne zamiary to przede wszystkim skończyłby swój obecny związek definitywnie.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Też tak myślę, taki czasoumilacz. Z tej mąki chleba nie będzie. sama pisałas, że nie chcesz być koleznką do bzykania... chyba że jednak coś było więcej niz pocałunki i chłop jest bardziej zdeterminowany...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() I nie, nie było nic więcej poza pocałunkami. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Chodziło mi ogólnie przez ten długi czas gdy chodzę po tej ziemi. Jakoś szczęscia nigdy w miłości nie miałam. A jak mi tak się zdawało, że jest ok to zaraz wychodziły różne kwiatki. A to jeden zdradzał, drugi się mną znudził bo bylismy ze sobą długo a ja liczyłam, że to ten i w koncu mi sie oswiadczy a jak wspomniałam o tym to zwiał za granicę, kolejny chciał tylko jednego. Z ostatnim facetem przez rok było okey a w drugim roku bycia razem pokazał swoja prawdziwą twarz - mówił, że na początku udawał - przez rok udawał inną osobę!, a teraz jest sobą a jak mi nie pasuje to nara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Autorko, to może czas zrobić sobie urlop od facetów? I już chyba wiesz, że nie powinnaś iść drogą zadawania się z kimś, kto nie wiadomo, czy zajęty, czy nie, kto nie ma definitywnie pozamykanych spraw (no do końca rozsądna i nauczona życiem kobieta nie zaczęłaby spotkań z kimś, kto jest "w separacji" z dziewczyną, wybacz). Bo tu zaczyna pachnieć jednak jakąś desperacją, że koniecznie musi być facet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Własnie nikogo juz nie szukałam jestem sama od 2 miesięcy. Ten typ sam jakoś się przypałętał...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a gdzie poznajesz takich delikwentów? W internecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Powoedz ze nie spotykasz sie z zajetymi i zablokuj numer
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt nie było to rozsądne ale przy pierwszym spotkaniu myslałam, że w ogóle nie ma dziewczyny. Dopiero poźniej się dowiedziałam. No a jeżeli chodzi o tą desperacje to moze trochę w tym prawdy. To taka trochę presja otoczenia każdy ze znajomych ma juz męża, dziecko, chłopaka bądź dziewczynę a ja przy każdym spotkaniu ze znajomymi czuję sie jak trzecie koło u wozu. Wszyscy w parkach a ja samotna :| . ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Tego akurat spotkałam w pracy, można tak powiedzieć, przyszedł załatwić jaką urzędową sprawę a ja go obsługiwałam no i byłam zwyczajnie miła jak dla każdej innej osoby. Później wynalazł mnie na fb, próbował zaprosic na kawę itp ale nie byłam zainteresowana wiec odpuscił a po jakims czasie sie odezwał więc pomyslałam, że chyba jakis w porządku facet i można sie spotkać po koleżensku, no ale wyszło jak wyszło niestety :| ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Nie wiem jak będzie lepiej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jak nie wiesz jak sie zachowac to na wszelki wypadek zachowuj sie elegancko. Nigdy nie powinno sie zostawiac znajomosci bez slowa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.