|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kalosze hunter
hej, kupiłam kalosze hunter i jeden z nich jest jakby mniej świecący, co mogę z tym zrobić? czytałam, że spray z huntera pomaga ale czy na tyle, żeby obydwa wyglądały tak samo? proszę o szybką odpowiedź
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kalosze hunter
Od poczatku takie są?
|
|
|
|
|
#3 |
|
ex Moderator
|
O kurcze, faktycznie lewy jest błyszczący (w sensie z lewej nogi), a prawy taki bardziej matowy...
Może kup ten sprej i próbuj oba ładnie nabłyszczyć (widzę, że na stronie Huntera też polecają ten sprej do pielęgnacji
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym raczej próbowała reklamować lub zwrócić te kalosze niż bawić się w eksperymenty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne, moze reklamuj? moje zawsze są tak samo zmatowiałe ;/
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
niestety nie moge ich oddac bo kupilam w outlecie, widac ze w nich chodzilam <tylko raz
> wiec z wymiana tez bedzie problem
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
te buty sa zupełnie różne
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Nie wygląda to dobrze niestety. Widać róznicę....
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ja też bym spróbowała podziałać sprayem - najpierw matowy, a następnie jak będzie duża różnica spróbować też ten błyszczący. Na pewno będzie mniejsza rożnica wizualnie niż teraz. Daj znać jak wyszło
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Zdecydowanie zainwestuj w spray - działa. No i przyda Ci się, bo te buty mają to do siebie, że po jakimś czasie pojawia się na nich taki matowy nalot.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
czyli od poczatku takie byly.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
To sa dwa rozne buty
, jeden jest normalny original a drugi original gloss bynajmniej tak to ze zdjecia wyglada, spray tu raczej duzo nie pomoze niestety bo to sa dwa rozne wykonczenia obuwia ale warto sprobowac jak nie masz mozliwosci zwrotu albo reklamacji
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam kalosze Hunter tall gloss i pytanie do dziewczyn, które takowe mają...
Jeden kalosz jest idealnie czarny z połyskiem a drugi ma częściowo na czarnym połysku taki jakby nalot. Kalosze oryginalnie zapakowane w pudełku (kupione w sklepie internetowym) - czy to jest jakiś błąd fabryczny czy po prostu nalot na gumie, który zejdzie od jakiegoś środka do konserwacji? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

Może kup ten sprej i próbuj oba ładnie nabłyszczyć (widzę, że na stronie Huntera też polecają ten sprej do pielęgnacji

> wiec z wymiana tez bedzie problem