|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
parę rzeczy w sierpniu-wymienię
nieaktualne
witam mam do wymianę kilka kosmetyków,ale przy wymianie będę marudna, więc wybaczcie ![]() 1. Jean Paul Gaultier Classique edp tester ze 100ml-ubytek5-10% 2.Jean Paul Gaultier Classique Summer 2015 100ml edt ze 100ml ubytek 3 psiki oddam jeden z nich, ponieważ zamowiłam 2 i w sumie te zapachy są bardzo podobne 3.Blumarine innamorata 100ml edt tester-z 100ml ubytek ok 45% 4.Guerlian Shalimar Parfum Initial edp z 40ml pozostał ok.25ml 5. Versace Cristal Noir edt 50ml-ubytrk 1 psik-mam kartonik 6..Marc Jakobs-podkład nr.44golden medium-ubytek ok 10% Szukam przede wszystkim dolce vita, addict, giorgio armani code, v&r bonbon, złotego JPG, lancome tresor la nuit, chanel chance, CK euphoria, Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza EDP, TM angel 2015, nie szukam nic, poza wymienionymi perfumami Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2015-08-25 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: parę rzeczy w sierpniu-wymienię
przygarłbym Initiala
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
też nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 5. Versace Cristal Noir edt 50ml-ubytrk 1 psik-mam kartonik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej Coś u mnie za Initial?
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oddasz TM Alien, Edt 55/ 60 ml, tester ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- hej nawet duzo tego masz,ale ja nic nie wybrałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Zerknij do mnie
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Jean Paul Gaultier Classique edp tester ze 100ml-ubytek5-10%
2.Jean Paul Gaultier Classique Summer 2015 100ml edt ze 100ml ubytek 3 psiki 4.Guerlian Shalimar Parfum Initial edp z 40ml pozostał ok.25ml 5. Versace Cristal Noir edt 50ml-ubytrk 1 psik-mam kartonik znajdziesz coś u mnie za któryś z ww zapachów? ![]()
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- tez ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja nie widzę u Ciebie żadnych perfum w wątku ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- wybacz, wiem,że szukam dolce vity,ale ja myślę o jakiejś większej poj. tzn. oddam shallimara przy większej wymianie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
O, ten Narciso to kusi.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Q, już wiem, to te białe, tak? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Chociaż i tak chyba nie widać pojemności? Pod światło jak wsadzisz to widać? ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Spróbuj w ciemnym.pokoju wziąć latarkę i skierować strumień.światła za flakon. Możesz nim lekko zakołysać, bo płyn może być słabiej widoczny przez białe szkło. Nawet nie wiem czy da się zobaczyć, ale robiłam tak z Madonną ToD i Agentem Provocateur. ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Dobra, to wierzę. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- I jeszcze pytanie - gdzie był kupiony Narciso?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.