|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Przedweselna pomoc :)))
Witam wszytskich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa... i jeszcze pytanie:co bym moglazrobic z wlosami? Sa cienkie ![]()
Always chasing dreams ![]() Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2006-01-11 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Przedweselna pomoc :)))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kiciu - też miałam podobny problem. Też jestem z Lublina i też mam podobne odczucia.
Mi szyła sukienkę pani, która szyje dla jakichś "ąę" butików warszawskch. Te suknie często potem są w magazynach dla kobiet. Dlatego była idealnie skorojona, taka jak chce , nawet torebkę mi uszyła do tego. Gdyby nie to, to tez musiałabym jechać do Warszawy po gotowiec. Nawet juz taki miałam plan. Ale na szczęście wyszło inaczej. Rozumiem ,że chodzi o ślub cywilny? Myśle, że kolory są w porządku. Ja wystapiłam w karminowej. Powodzenia ![]() PS To już w innej kwestii - czy miałąs operowana tarczycę? Widze bowiem ślad na zdjęciu? Może ktoś inny by nie zauważył, ale ja też miałąm takową operację. Twój ślad wydaję się w miarę świeży. U mnie nic w zasadzie nie widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Upss, zrozumiałąm, że to Ty masz wesele...
O czym ja dziś myślę... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
witaj Dark Kiciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
do Gosiabie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do Lilu: Ja wlasnie chce sobie tak podciac- postrzepic wloski z grzyweczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Gosiabie napisał(a):
> PS To już w innej kwestii - czy miałąs operowana tarczycę? > Widze bowiem ślad na zdjęciu? > Może ktoś inny by nie zauważył, ale ja też miałąm takową operację. Twój ślad wydaję się w miarę świeży. > U mnie nic w zasadzie nie widać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinno Ci byż bardzo dobrze w wystrzępionej, dobrze obciętej fryzurce. Ale zalecałabym przyciemnienie włosów na kolor bardziej zbliżony do naturalnego. A sukieneczka fajowa, ale może inny kolorek? Może jakiś szafirowy tak pod kolor oczu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hehehe... No pokrojona troche jestem, ale nie przeszkadza mi to w zupelnosci, wiec jej nie zakrywam
![]() Do Katarzyny: nie przepadam za kolorem niebieskim itp ![]() ![]() ![]() ..pozostaje tylko problem- gdzie ja dostane taka tkanine (i tego koloru) w mym pieknym miescie ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
O, znam ten ból. Też jestem z Lublina i dostać coś wyjątkowego i oryginalnego u nas to jest tragedia. A co do tkanin to nie wiem może na Zamojskiej? Tam jest chyba sklep z tkaninami tylko co do wyboru to nie wiem jaki jest bo przyznam się, że tam nie byłam. W każdym razie życzę powodzenia. Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na Zamojskiej jeszcze nie bylam, w czasie najblizszym jednak to nastapi
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.