|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Biologia II stopień UŁ po I stopiu "nie-biologii" Opinie
Witajcie wizażanie
![]() Czy są tutaj absolwenci/studenci biologii na UŁ bądź ktoś mający kontakt z takimi osobami? Liczę na Waszą pomoc ![]() Rozważam rozpoczęcie studiów II stopnia stacjonarnych na kierunku biologia na UŁ po kierunku medycznym, ale nie powiązanym bezpośrednio z biologią. Stąd zwracam się do Was - biologów studiujących na magisterce na UŁ o opinie czy da się nadrobić braki, czy bardzo będzie ciężko i jak do tego podchodzą wykładowcy. Spotkaliście się już z takimi osobami? Jak oceniacie taką sytuację, da się przetrwać? Mam głowę na karku, ale wiem, że to wiedza specjalistyczna i dlatego mam wątpliwości ![]() Podzielcie się również wiedzą jak ogólnie wygląda tam magisterka, czy bardzo dużo zajęć, czy wszystkie są obowiązkowe ![]() Proszę o pomoc i opinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: Biologia II stopień UŁ po I stopiu "nie-biologii" Opinie
wprawdzie nie mam pewności, czy jest jak na innych uniwerkach, ale... pewnie dużo zależy od tego, jaką specjalność wybierzesz i co w zasadzie studiowałaś. kierunek medyczny to szerokie pojęcie, bo mogłaś studiować zdrowie publiczne czy stomatologię, gdzie jest spory rozstrzał zakresu materiału. no i kwestia czy masz na siebie pomysł po tych studiach.
![]() |
#3 |
na przekór do celu
|
Dot.: Biologia II stopień UŁ po I stopiu "nie-biologii" Opinie
Zapraszam na wątek zbiorczy UŁ: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781183
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.