|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odnowa przysięgi małżeńskiej
Witam Was dziewczyny.
Mam prośbę do każdej która ma ochotę mi pomóc ![]() Otóż, z mężem zdecydowaliśmy się na odnowę małżeńskiej przysięgi na sierpień 2016 rok. Będzie to nasza 10 rocznica ślubu. Powoli już oglądamy oferty fotografów, dj.. etc. Za salę już jest zapłacony depozyt. I oczywiście pierwszą myślą było.. Ale co ja mam założyć?? "Tradycyjnej" sukni ślubnej nie założę. Był już raz i jakoś nie czuję potrzeby. Teraz myślę o sukience 3/4 z koronki, ivory, lub szampan.. Lub, długa z rościęciem na jedną nogę.. kolor nie mam pojęcia. Chcę wyglądać jak ta Pani Młoda ale nie chce wyglądać głupio... Mój mąż nie wie co mi radzić. Tak, to jest dużo czasu, ale nie aż tak, jak się nie wie co się chce.. ;((( Także mam dziewczyny do Was prośbę. Macie ochotę mi pomóc, poradzić.. zapraszam ![]() ![]() Troszkę o mnie. 33 lata , 173cm, szczupła blondynka ![]() Dziękuje za uwagę! xx
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnowa przysięgi małżeńskiej
polecam chichilondon, jak wygooglujesz firme(na zalando) to na pewno znajdziesz sukienki ktore mam w glowie, niestety w pracy nie moge Ci tego wyszukaC
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci pięknie! Już lece sprawdzić ;*
“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” Edytowane przez well dressed Czas edycji: 2015-06-19 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na czym polega ta odnowa przysięgi? jak to się organizuje?
Rodzice mojego TŻ mają niedługo okragła rocznicę i to już taką poważną może to byłby dobry pomysł ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.