|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Konto Inteligo
Miał, ma ktoś z was konto w tym banku internetowym, jakie są wasze doświadczenia i opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: Konto Inteligo
Mam od 9 lat jakoś. Jestem zadowolona.
Żadnych problemów nigdy nie miałam. Chcesz o coś konkretnego zapytać ?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam od jakichś 5 lat. Jestem zadowolona, nie mam żadnych zastrzeżeń. Karta w Inteligo jest na podpis, co różni go też od innych banków. Można nią też bez problemu płacić w internecie. Obsługa na infolinii jest bardzo miła, na zgłoszenie konsultanta czeka się tylko chwilę (kiedyś w mbanku czekałam z 15 min).
Wcześniejsze konto w innym banku (Pekao) zamknęłam przede wszystkim ze względu na niezbyt miłą obsługę w placówkach.
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Szef ds. Wymianek
|
Mam tam konto od jakichś 13 lat, co do zasady brak większych problemów, jedynie kiedyś zaginęła przesyłka z kartą płatniczą, co w efekcie spowodowało, że do czasu nadesłania nowej mogłam jedynie w internecie korzystać z moich pieniędzy (niestety w wypłacić w oddziale stacjonarnym PKO nie mogłam). Czy w innych bankach też wysyłają karty płatnicze i karty kodów zwykłymi przesyłkami?
Wyżej napisałam, że większych problemów nie miałam, ale takie drobne i owszem, w związku z podpisywaniem się na wydrukach przy płatności kartą. Parę razy wzięto mnie za złodzieja własnej karty, bo pani się nie zgadzał do końca podpis. Generalnie kiepskie to zabezpieczenie na podpis, acz ponoć można już to zmienić.
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Posiadam konto od 9 lat chyba i nie przypominam sobie, żebym musiała się podpisywać przy płaceniu kartą, przynajmniej nie w ciągu ostatnich kilku lat. Może to zależy od karty Visa, czy Master-choć mam obie i podpisów nie składam.
Ale większych problemów nie miałam, reklamacje są załatwiane szybko, dobrym pomysłem było wprowadzenie IKO. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Polecam,mam to konto wieeele lat i nigdy nie było problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Wytłuszczone - to zachowują się nieprzepisowo ![]() Cytat:
Wytłuszczone - a ja przez te 14 lat ani razu reklamacji chyba nie składałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mam Inteligo od 8 lat i jest OK, choć dla mnie bez szału. Nie ma żadnych bajerów typu Skarbonka itp
Co do karty na podpis, zgadza się - przez 8 lat podpisywałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Komplikatorka
|
Nowe karty są już na PIN - zbliżeniowe.
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Też miałem kiedyś na początku, potem się zraziłem, bo ciągle powprowadzali nowe opłaty. Przy czym z tego co widzę Znowu jest bez opłat to konto Inteligo http://antyhaczyk.blogspot.com/2015/...ko-opinie.html
Pytanie czy tak na chwilę i potem znowu zaczną wprowadzać opłaty? Teraz większość banków ponosiła i powprowadzała nowe opłaty niby tłumacząc wzrostem kosztów obsługi i zmniejszonymi zyskami wynikającym z niskich stóp procentowych. No kredyty są tańsze, to fakt. W Inteligo jest chyba teraz tylko opłata za kartę 4 zł jak się nie nie wyda 100 zł w miesiącu. No to w sumie w porównaniu do innych niewielka opłata. Edytowane przez SweetDi Czas edycji: 2015-07-10 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.