|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cla
piłyście te tabletki?? i jak efekty?? widziałam ostatnio w rossmanie- 60 tabletek po 30 zł. no i jak to się pije i czy nie szkodzi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cla
tez jestem zainteresowana efektami????
ewentualne efekty uboczne??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
CLA to kwas linolowy,zażywany przez okres kilku mieśięcy wspomagaredukcje tkanki tłuszczowej,hamuje proces powstawania i rozrostu kom.tłuszczowych,zwiękasz rezerwy energetyczne organizmu,dodatkowo wpływa na ładny wygląd skóry ,uelastycznia ją,zmniejsza cellulit(podobno
![]() www.trec.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
właśnie jestem zainteresowana cla firmy trec skład znam, ale czy któraś z was to stosowała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego,ale nie wierze w tego typu wynalazki
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
właśnie jestem zainteresowana CLA firmy trec, skład znam, ale może któras z was to stosowała??? jestem ciekawa efektów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cla uważany jest za lepszy odtłuszczacz niż HCL,dostarcza kwasy ktorych mamy w pożywieniu bardzo mało albo wcale ,a które przyspieszają redukcje kom .tłuszczowych.Ozywiście nie ma mowy o działaniu bez diety i wysiłku fiz. ale to się odnosi do wszystkich wspomagaczy i karnitynym i termogeników
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
tez nie wierze w magie samych srodkow chemicznych, uwazam ze jesli ktos chce cos takiego stosowac to nie powinien spodziewac sie zadnych efektow jesli nie bedzie cwiczyc (sprawdzilam to na l-karnitynie). czytalam tez gdzies ze CLA jest tez dobre dla osob ktore skonczyly sie odchudzac i chca uniknac efektu jo-jo. wiecej na temat CLA mozna poczytac na stronach sklepow internetowych oferujacych takie produkty. np: http://www.kulturystyczny.pl/sklep.php?ID=667
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tak bez diety i regularnych ćwiczeń nie ma co zaczynac
CLA chciałam stosowac razem z FAT TRANSPORTER tak przynajmniej zalecają na stronie Trecu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Cla jest dobre w likwidowaniu cellulitu,ale należy połączyć jego zażywanie z dietą i ruchem,wtedy da wymierne efekty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cla
witam dziewuszki. mam pytanko, czy któraś z Was zażywała CLA. jeśli tak, to jak długo, z jakim efektem no i zjakiej firmy. Moj instruktor polecił mi ten specyfik i przymierzam sie do zakupu. Mam nadzieję, że któs miał już z tym do czynienia. Buźka
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jedno z wielu badań z jakimi się spotkałam na temat cla polegało na tym, że początkującym kulturystom podawano przez półtora miesiąca 7g cla oraz placebo. Efekty były takie, że w grupie stosującej sprzężony kwas linolowy odnotowano większe zyski masy i siły...nie zauważono natomiast zmiany ilości tłuszczu podskórnego. Oczywiście najprzeróżniejsze firmy tworzące suplementy mają swoje badania, które przedstawiają zupełnie inne wyniki ww badań, zapominając dodać, że przy ich dawkowaniu duże opakowanie preparatu starcza na 11 dni, a to kosztuje 150 zł miesięcznie (Olimp).
Testowałam cla na sobie i moim zdaniem ten preparat nie posiada żadnej konkretnej mocy w żadnym zakresie, choć niektórzy sądzą, że to fajny suplement jako dodatek do diety (pod warunkiem że stosuje się go przez dłuższy czas). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.