|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Korfu 2016
Planuje ktoś wybrać się na Korfu z tego biura i co sądzicie o tej ofercie i Student Travel ogólnie (wiem, że taki wątek już był, ale przy okazji) Mi się wydaje świetna, choć mało wiem o tym biurze i Korfu ogólnie (żeby nie okazało się, że będę na jakimś zadupiu
![]() ![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-12-21 o 08:02 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Korfu 2016
Cytat:
byłąm na Korfu i powiem szczerze ze nie wiem co biuro Student Travel ma na mysli mowiac o imprezach na Korfu bo w samej stolicy jest 1 moze 2 imprezy takie jak u nas gdzie mozna oprocz tego ze leci muzyka potanczyc, jest duzo barów siedza tam angole i pija a o 2 wychodza i po imprezie ktora sie przenosi do klubu na 2 godizny. Ogólnie "imprezownie" świecą pustkami. Jeżeli jestes zainteresowana wyjazdem na imprezy moge ci polecic sporo mega mega imprezowych miejsc . Np. zakynthos-miejscowosc laganas, rodos-faliraki, kreta herssonissons rethymnon i heraklion , Majorca-megaluf, hiszpania kontynet-lloret de mar, cypr-limassol, itd Nie wazne z jakim biurem jedziesz tylko gdzie jedziesz ;] a gwarantuje ci ze na korfu to wyspa rodzinna spokojna z widokami ale nie imprezowa. Podaj maila wysle ci super tanie propozycje gdzie warto jechac ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z poprzedniczką, Korfu nie jest za bardzo imprezowym miejscem. Polecam Zakynhtos i Faliraki na Rodos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Korfu jest imprezowe- tyle że trzeba wybrać miejscowość Kavos- inne miejscowości są spokojne i po kolacji można iść tylko spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.