|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z chlopakiem "zdrada?"
Hej !
mam problem, w pazdzierniku bede z chlopakiem 2 lata, ja studiuje w polsce, on mieszka za granica i tam pracuje. Widujemy sie co 2 tyg, w swieta spedzamy razem i na wakacje jezdze do niego. Ja mam 22 lata, on 29 bedzie mial za niedlugo. Pisze bo czulam ze cos jest nie tak z nami. Jak sie widujemy jest cudownie ale widze ze jak z kims pisze to sie usmiecha. Ma bardzo duzo kolezanek i bardzo malo kolegow. Myslalam ostatnio, ze kreci z kolezanka z pracy bo zawsze ona z nimi jest na spotkaniach (jak widuja sie grupa z pracy). Na fb zawsze ona pojawia sie w ostatnich rozmowach. Dzis zostawil wlaczonego fb nie wytrzymalam wiem ze nie powinnam ale ostatnio zaczelam mu nie ufac. Odkrylam w jego rozmowie z ta kolezanka ze wysyla jej zdjecia jakis lasek ktore do niego pisza na couchsurfing i podpisuje mniamm... ta kolezanka czesto przyjmuje couchsuferow i pisal jej zeby wysylala mu fotki tych kolezanek ktore u niej sa... dodatkowo pisal ze chetnie by taka przenocowal a ona ze przeciez fajna masz dziewczyne a on ze jest swinia i ze jak widzi taka ladna buzie to go korci... Jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna, faceci sie za mna ogladaja. I nie rozumiem czemu on mi to robi. Podobno zaluje ze nie mieszka sam tylko ze wspollokatorka bo chcialby takie przenocowac.. Nie wiem co zrobic, nie chce mu mowic o tym, zeby nie myslal ze sledzilam jego fb. Wie ze czesto jestem o niego zazdrosna. Z ta kolezanka chodzi na zajecia z jezyka i napisal jej ze zrobi jej egzamin ustny .. nie pisemny bo taki jest nudny. W łóżku jest nam wspaniale zawsze mnie zachwala, kiedy jestesmy ze soba robimy to czesto. Co mam zrobic? co mi radzicie? teraz bede jechala do niego na wakacje. Bardzo mocno go kocham. Poprzedni chlopak mnie zdradzil. Dlatego nie jestem taka ufna Edytowane przez tinii Czas edycji: 2015-07-05 o 18:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
chaos maker
|
Dot.: Problem z chlopakiem "zdrada?"
Poszukaj innego, bo palant.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
nie chce miec innego
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- jakbym juz go nie interesowala to nie mialby ochoty na seks ze mna a zawsze ma |
|
|
|
|
#4 | |
|
chaos maker
|
Cytat:
No to się męcz, cierp, wpadaj w obsesję zazdrości i systematycznie niszcz swoje poczucie własnej wartości, aż on cię w końcu kopnie w tyłek dla jakiejś innej laski. Możesz ewentualnie z nim o tym pogadać, ale wątpię, żeby rozmowa coś dała. Co do seksu, to nie jest powiedziane, że zawsze tak jest. Przecież seks nie musi wiązać się koniecznie z miłością. Poza tym, to chyba nie jest najważniejsze, ten wasz seks, jeżeli koleś za twoimi plecami odstawia takie numery?!
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." Edytowane przez chmura lamp neonowych Czas edycji: 2015-07-05 o 19:40 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
czemu sadzisz ze rozmowa nie pomoze?
|
|
|
|
|
#6 |
|
chaos maker
|
Możesz spróbować...
Ale jak to zamierzasz rozwiązać? Przecież NIE MOŻESZ mu się przyznać, że czytałaś jego fb, więc poniekąd masz związane ręce...
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
ale moge sie go zapytac ze jakby mial okazje, jakby spotkal dziewczyne ktora mu sie podoba czy skorzystalby z tego.. czy zdradzilby mnie
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I myślisz, że powie PRAWDE?
Lepiej być samemu i mieć poczucie zwycięstwa, niż być z kimś, z kim się nie uda. - Meredith Grey Edytowane przez MagdalenaSzs Czas edycji: 2015-07-05 o 20:04 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
jakby juz mu nie zalezalo to co mu szkodzi ? po co mialby sie oszukiwac ? mialby wtedy calkowicie wolna reke i moglby sobie zapraszac co noc panienki
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem facet jest nie fair, nie wiem czy coś kręci, czy zdradza, czy ma zamiar, ale dla mnie takie teksty w żadnym wypadku nie byłyby do zaakceptowania. Ja bym powiedziała szczerze facetowi, że przeczytałam jego wiadomości oraz to co się z nich dowiedziałam. Zobaczyłabym jakby zareagował i co mi powiedział. Dla mnie zaufanie byłoby już bardzo nadwyrężone i nie wiem czy udałoby mi się je odbudować, zwłaszcza w związku na odległość. Swoją decyzję uzależniłam od przebiegu rozmowy o tych wiadomościach, aczkolwiek ja np. jestem taką osobą, która dla swojego faceta zawsze, ale to zawsze musi być numero uno, więc istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie zniosłabym takiej sytuacji i nie odnalazła się już w tej relacji. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
czuje ze moglby to zrobic po to zeby sprawdzic czy mu ufam. On wie ze czesto jestem zazdrosna o jego kolezanki.. niestety.. zawsze sprawdza czy sie wylogowal nigdy wczesniej mu sie to nie zdazylo. A te wiadomosci byly nowe co ostatnio wyslane i nie wiem czy z ta kolezanka sie nie umowil na to ze o tym pogadaja zeby sprawdzic to czy przeczytam te rozmowe bo o te dziewczyne bylam zazdrosna
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- jestem zalamana tym, musze czekac jeszcze tydzien az znowu sie zobaczymy. Nie moge z nim o tym porozmawiac przez internet. Oh macie jakies rady? cos zeby podnioslo mnie na duchu? kompletnie sie zalamalam... |
|
|
|
|
#12 | |
|
chaos maker
|
Cytat:
A nawet jeżeli by tak miało być, to i tak koleś bez sensu - facet, któremu zależy na kobiecie nawet dla żartu nie pisze takich tekstów, bo wie, że jeżeli by się o tym dowiedziała, to ją to bardzo zrani, a nie chce ryzykować stracenia jej... Co do wsparcia, to jeżeli zdecydujesz się jednak na rozstanie, to jest wątek rozstaniowy na Wizażu, bardzo pomocne dziewczyny. Głowa do góry, będzie okej, to zawsze boli TYLKO na początku.
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." Edytowane przez chmura lamp neonowych Czas edycji: 2015-07-05 o 21:35 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
chyba masz racje...
ehh nie wiem co jest ze mna.. ostatni facet mnie zdradzil, teraz wychodzi na to ze tez zostane zdradzona.. cudownie |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro jestes atrakcyjna dziewczyna, to po co sie trzymasz takiego dupka? Zniesmaczaja mnie takie rozmowy, jakie prowadzi Twoj chlopak. Zazwyczaj to faceci tak do siebie gadaja, a on jeszcze gada w ten sposob z kolezanka.
|
|
#15 | |
|
chaos maker
|
Cytat:
Nie musisz zostać zdradzona, jak odpowiednio szybko ogarniesz, że to facet nie dla ciebie i go kopniesz tam, gdzie słońce nie dochodzi. Ale nie namawiam, sama musisz to przemyśleć, to twoja ważna decyzja.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie dlatego tak gada z kolezankami bo on prawie kolegow nie ma, ma ich niewielu w pracy. Ja niestety nie chce zmieniac facetow. Chce jednego (glupi typ romantyczki). Juz nie potrafie zaufac po takim czyms...
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Faceci to dupki i po co mam probowac i znowu miec po dupie. Na co mi to... Nie chce miec chlopakow na pęczki. Chce jednego |
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy jednak wolisz, żeby na Twoim przykładzie mówić: wszystkie kobiety są głupie, że tak się z dupkami szmacą? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Poprzedni cię zdradził a teraz pchasz się dokładnie w to samo.. nie wyciągnęłaś żadnych wniosków z poprzedniego związku?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
milosc jest slepa co mam zrobic juz sie zakochalam.. nie wyobrazam sobie zycia bez niego
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
poprzedni nie powiedzial mi ze mnie zdradza. Rozstal sie ze mna i od razu mial nowa dziewczyne
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Az sie dziwie ze sa faceci ktorzy biora slub, nie moge uwierzyc ze sa tacy ktorzy kochaja |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
To już nawet nie chodzi o niego, ale o szacunek do samej siebie. Jaka kobieta pozwala by jej wybranek pisał takie teksty innym laskom, przecież to jest znieważanie ciebie samej, brak szacunku wobec ciebie z jego strony.
Dla mnie to jest poważny problem, ale niektóre kobiety jak widać wolą sobie założyć klapki na oczy gdy widzą coś, czego nie chcą. |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
bardzo mnie to zranilo.. Staram sie poukladac w glowie co mam mu powiedziec. Nie wiem jak wytrzymam ten tydzien
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
live your passion
|
Czy to na pewno jest prawdziwa historia? Odpowiedzi autorki mają taki monotonny wydźwięk, trollingowy wręcz, czy mi się tylko zdaje?
Jeśli jednak to prawda to sama musisz zadecydować czy chcesz być w otwartym związku czy nie, bo tylko taki będziesz mogła mieć dopóki Cię facet nie wymieni na lepszy model (bo niestety do tego zmierza).
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Niestety ale prawdziwa.. wiesz jak nagle spadac cos takiego na Ciebie to jak Ty sie zachowujesz? Myslisz trzezwo? Ja nie potrafie, zawszd bylam silna ale padlam. Dla mnie to byl mezczyzna marzen ! I trudno nagle uwierzyc ze cos takiego mi zrobil
|
|
|
|
|
#27 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
Wyobraź sobie, że jednak jest życie bez niego. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Ja bym jednak w takiej sytuacji powiedziała, że czytałam, a potem, że to koniec. A potem bym się już tylko śmiała po pierwszym tekście w stylu: "to nie jest tak, jak myślisz, kotku". |
|||
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
To nie miłość, to głupota. Wielka, bo najpierw sprawdzasz, odkrywasz coś, a potem chcesz udać głupią i sobie i innym wmówić, że to nie to na co wygląda. Sorry, albo nie sprawdzaj i żyj w błogiej nieświadomości, albo jak sprawdzasz to potraf to przyjąć na klatę i zrób z tym coś. Pakujesz się BAGNO nie pierwszy raz. A to niestety świadczy o - delikatnie mówiąc - braku pomyślunku, a nie o tym, że "miłość jest ślepa".
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Trochę z niego palant.
Ej ej. To, że Ty sobie takiego wybrałaś to Twoja wina, nikogo innego, więc nie obrażaj wszystkich mężczyzn ze względu na swój brak gustu... Stara z Ciebie kobieta, zachowuj się przyzwoicie a nie jak 15 latka. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-06 o 09:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Skoro, nie chcesz innego, to zaakceptuj jego skoki w bok i problem rozwiązany.