![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzjer-PŁOCK
Sukam fryzjera, który dobrze dobiera fryzurki i kolory. Jak znacie kogoś takiego z Płocka to dajcie znać pliiizzz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer-PŁOCK
Ale tu cisza! Szkoda z chęcią też by mi się przydał dobry fryzjer z Płocka lub okolic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej
Ja jestem z Płocka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Fryzjer taki mnie interesuję, że patrząc na Ciebie widzi po oprawie twarzy itd w czym bedzie Ci dobrze jak włosy zetnąć jak ufarbować itd. Pokaże Ci katalog z fryzurami i powie . . . w takiej fryzurze bedzie Pani ładnie, robimy ??? Jesteś również z Płocka? Pozujesz do zdjeć można gdzieś Twoje fotki obejrzeć?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w charakterze modelki dla Pani, która miała tam pracować i tam ją kształcili
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
własnie szukam dobrego fryzjera, bardziej mnie interesuje zeby fajnie podcial wloski
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
W weekend błam właśnie u fryzjerki w Płocku i mogę polecić
![]() ![]() Naprawdę polecam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
polecam:
pani Agnieszka z salonu w Championie, pani Ola z salonu w Labiryncie, pani Renata z Kuzy w Pasażu Grodzkim, więcej grzechów nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
czesc wiem ze ten watek jest troche stary ale ja tez poszukuje dobrego fryzjera w plocku, tyle ze nie do strzyzenia i koloryzacji tylko takiego co dobrze zrobi mi headlines - czyli styling ktory podnosi wloski od nasady i tworzy delikatne fale, chodzi o to zeby nie popalil mi wloskow i zeby to ladnie wygladalo. Mam dosc cienkie wlosy za ramiona i niechcialabym ich scinac gdyby cos nie wyszlo bo troche sie nameczylam z ich zapuszczaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie wiem kto dobrze zrobi ale na pewno nie polecam do tego salonu chyba Weli, który mieści się na królewieckiej w przechodniaku do sienkiewicza!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Płockie wizażanki znacie jakiegos dobrego fryzjera który pracuje na farbach L'oreal Majirel oprocz Kuzy i Camille Albane ??
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
mam pytanie moze glupie ale bardzo prosze o szybka pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hej!
Ja polecam Panie fryzjerki, które mają swój salon z tyłu za biedronką koło przychodni, niedaleko "wielkiej płyty". Nie jestem z Płocka tylko tu studiuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
![]()
Ja właśnie byłam w salonie Loreal Expert "ona i on" ich strona to www.onaion.pl Zajmowała się moimi włosami pani Magda
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
siemaszcie!
no ja w Ona I on bylem jakos pod koniec lutego na trwalym prostowaniu. No sluchajcie! rewelacja! mialo to sie trzymac jakies 3 miesiace. po trzech mieisacach nadal mialem proste. No znaczy sie po tym calym prostoewaniu one nie byly same z siebie idealnie proste, jednak w porownaniu z lokami jakie mialem wczesniej to jest rewelacja. prostuje wlosy na szczotce do modelowania. hm,no ale i tak poszedlem ponownie :P tyle ze drugim razem wiecej zaplacilem. bylem na poczatku czerwca. Grzywke mialem wyprostowana a reszte wlosow mialem wygladzone. no jakos za drugim razem nie bylem taki szczesliwy z tego prostowania.. moze dlatego ze nei odczulem tak bardzo roznicy ;> aaaa no i kwestia ceny: za pierwszym razem <to jakos luty/marzec> trwale prostowanie + ścięcie końcówek 140zl czerwiec<ja mialem zamiar to samo zrobic co w tedy> ale mialem trwale prostowanie grzywki + wygładzanie reszty włosów + sciecie koncowek 220zł pozdro i polecam ten salon <<<<www.onaion.pl >> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Płocczanki! Polecam jedyny najlepszy salon fryzjerski w Płocku!!! -> Salon Welli na ul. Pasaż (przecznica od ul. 1maja). Pani Agnieszka i pani Ania to młode dziewczyny, które wiedzą, co modne i ładne, idealnie obcinają, farbują, doradzają, a ceny są śmiesznie niskie - za strzyżenie płaciłam u nich 20-25zł, a za farbowanie i cudowne loczki dałam 100zł. Teraz mieszkam w Poznaniu i nie znalazłam tu nikogo z podobnym darem w dłoniach.
Na pewno się nie zawiedziecie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Hej! Dziewczyny polećcie mi dobry salon w Płocku, który jest otwarty w niedzielę? Jestem z Warszawy i muszę znaleźć jakiegoś fryzjera, który uczesze mnie w niedziele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o fryzjerstwo, to Płock raczej błądzi jak dziecko we mgle ![]() ![]() Podsumowując polecam salon Welli i pozdrawiam panie Agnieszkę i Anię, które swoja drogą są przemiłe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Swietny fryzjer jest na reja kolo Tesco "Viola" tam to pani wie odrazu po twarzy w czym bedzie dobrze az mnie zadziwila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
W tym tygodniu specjalnie z Poznania przyjechałam znów do Welli na Pasażu. Pani Ania w 5 minut obcięła mi idealną grzywę za... 5zł...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Czy wiecie którzy fryzjerzy w Płocku potrafią zrobic fryzurę ślubną z dopinanych pasm włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
z dopinanych włosów podobno fajnie czeszą na sienkiewicza w sya - była to jedyna rzecz, z której była zadowolona moja mama po wyjściu od nich. I tak nie obędzie się bez testu przed, wiec może warto spróbować (???)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź (i podpowiedź - na pewno sprawdzę).
Jestem w o tyle niekomfortowej sytuacji, ze mieszkam w Poznaniu a ślub będzie w Płocku. W Poznaniu nie miałabym tego problemu, a w Płocku nie znam po prostu zakładów i umiejętności fryzjerów... Czy wiecie z których salonów fryzjerzy jeżdżą na targi fryzjerskie, szkolenia itp (tacy na pewno będą wiedzieli o co mi chodzi i jak to zrobić)? A propos, twoja mama miała dopinkę (treskę) czy włosy na taśmie (bo o te właśnie mi chodzi). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Na szkolenia i targi z tego co wiem to salon Prestige przy ul. Tysiaclecia. Ostatnio miałam robioną tam fryzurke na wesele z tym że moje wlosy są bardzo długie więc dopinek nie potrzebowałam.... ale uwazam ze warto zadzwonic i sie spytac
![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
scorpii to raczej było coś w stylu treski zamaskowanej w jej włosach i ułożonej w zgrabną fryzurkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Weszłam na stronę Welli i wyskakują mi poniższe salony: - salon fryzjerski "Laurent", ul. Królewiecka 12 - ... Brzezińska Ewa, ul. Królewiecka 12 - ... Marika, ul. Czwartaków - ... Vogue, ul. Kwiatka 27 - ... Trendy, ul. Królewiecka 28 Ale to chyba żaden z tych? Jeśli można, to prosiłabym kogoś o jakieś namiaru na ten salon na Pasażu. Może numer telefonu, choćby na PW? I jak myślicie, radzą tam sobie z gęstymi, kręconymi włosami? A jak w L'Orealu? Znają się na powyższym typie włosa?
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Odradzam Prestige. Moja fryzura ślubna zaczęła rozlatywac się zaraz po wyjściu z kościoła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Salon Welli? Właśnie, gdzie to dokładnie jest bo nie mogę znaleźć. Czy radzą sobie tam dobrze z koloryzacją włosów? proszę o szybką odp.
![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=spadam_z_dachu;1289 5465]Ja spoza Płocka, ale jednak z okolic.
Weszłam na stronę Welli i wyskakują mi poniższe salony: - salon fryzjerski "Laurent", ul. Królewiecka 12 - ... Brzezińska Ewa, ul. Królewiecka 12 - ... Marika, ul. Czwartaków - ... Vogue, ul. Kwiatka 27 - ... Trendy, ul. Królewiecka 28 Ale to chyba żaden z tych? Jeśli można, to prosiłabym kogoś o jakieś namiaru na ten salon na Pasażu. Może numer telefonu, choćby na PW? I jak myślicie, radzą tam sobie z gęstymi, kręconymi włosami? Witam!! Oto namiar na salon przy ul. Pasaż - (24) 262-87-98, Pozdrawiam Klient |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.