|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaka sukienka?
witam! Mam malutki problem nie wiem jaką mam sobie uszyć sukienke czy cała, czy odcinaną od biustu czy wogóle spodnice długa z gorsetem. I jaki to ma być kolor? Mam ciemne włosy do ramion, brązowe oczęta i mam ciemna karnacje! A co najgorsze mam sterczacy brzuch (choć wszystko robie żeby go nie mieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: jaka sukienka?
witaj! do ciemnej karnacji pasuje np, malinowy, czerwien, bordo, biel, czy czerń, załaczam Ci moją sukenkę, moze Cie zainspiruje?gorset jest wiazany z tylu, pozdrawiam, a jak bedzisz go miala zwezony do dolu zakryje nieco brzuszek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej! LILU1980 sukieneczke masz bardzo ladna, sama sobie ja zaprojektowalas czy kupiona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ta sukienka jest kupiona ale to zestaw z dwoch roznych kompletow, ja znalazlam swietna kobietke ktora rozkompletowala mi dwa rozne komplety. do tej spudnicy byl kiepski gorset a do tego gorsetu beznadziejna spudnica, moze poszukaj wlasnie pojedynczo gorseciku i spudnicy i wtedy stworzysz niepowtarzalny zestaw.. jak cos znajde to napewno przysle! pozdrawim...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Karola ale Ty nie powiedzialas na jaka okazje ta sukienka, wiesz co moze Ci pomoc przegladanie slubnych, a potem tylko przerabisz na inny kolor, ja tak zrobiła, w gorsetach jest fajne to ze jak masz jednolity albo w roznych kolorach to mozesz do tego dobrac rozne spudnice! ja mam go tego gorseciku spudnice w kolorze czerwonego wina, a ta na zdjeciu jest koralowa, choc moze to zdjecie nie odzwierciedla prawdziwego koloru, pozdrawiam i dołaczam zdjecia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
i jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
hej! Moja mama jest krawcową wiec problemu nie bede miala z kupnem tylko wlasnie nie wiem jaka sobie zaprojektowac. Okazja - wesele
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.